Μιλάνο: Monica Bellucci και Naomi Campbell μαζί στην πασαρέλα των Dolce&Gabbana, σε ένα εντυπωσιακό show

Η ηθοποιός Monica Bellucci και το μοντέλο Naomi Campbell προκάλεσαν αίσθηση πριν από λίγες μέρες και μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα, ενώ διέσχιζαν την πασαρέλα του οίκου Dolce&Gabbana, που παρουσίασε μια επίδειξη μόδας με επίκεντρο «τις αντιθέσεις που σαγηνεύουν», τη δεύτερη ημέρα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Ο οίκος στοχεύει στους Millenials (τους νέους που γεννήθηκαν μεταξύ 1980-2000) και στο πλαίσιο αυτό περπάτησαν στο catwalk ορισμένοι από τους διασημότερους από αυτούς: όπως ο ηθοποιός Cameron Dallas, γνωστός για τα βίντεο που αναρτά στο Vine, ο Κινέζος τραγουδιστής Cary Wang ή ακόμη και ο Kailand Wonder, ο γιος του τραγουδιστή Stevie Wonder.

Όμως, η πρώτη έκπληξη που επιφύλαξαν οι οργανωτές ήταν η εμφάνιση, στην έναρξη του σόου, της Bellucci, που ανέβηκε για τελευταία φορά στην πασαρέλα το 1992, επίσης για τους Dolce&Gabbana. Η πανέμορφη ηθοποιός φόρεσε μαύρο κοστούμι.

Ακολούθησαν άλλε δύο εκπλήξεις: η άφιξη των καλλονών Campbell και Marpessa με ανδρόγυνο στυλ.

Το ντεκόρ της επίδειξης ήταν σε στυλ μπαρόκ, με χρυσές αποχρώσεις, ενώ δέσποζαν στον χώρο οι ογκώδεις πολυέλαιοι, οι οβάλ καθρέπτες, οι άγγελοι, όπως άλλωστε το συνηθίζει το δίδυμο των μόδιστρων από τη Σικελία, ο Domenico Dolce και Stefano Gabbana.

Φιλοδοξία του ντεφιλέ να αναδείξει την ποικιλία και διαφορετικότητα της κοινωνίας. Μεταξύ άλλων περπάτησαν ζευγάρια, άνδρες, γυναίκες και ηλικιωμένοι.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)