Μισέλ Ομπάμα: Οταν καθόμαστε με τις κόρες μας να φάμε, ο Μπαράκ κι εγώ δεν μπορούμε να σταυρώσουμε κουβέντα

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη της πρώην πρώτης κυρίας στο Good Morning America.
Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα
Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα

Για όλα μίλησε η πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα, σε συνέντευξή της στο Good Morning America με την Ρόμπιν Ρόμπερτς. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ανέφερε το πώς εκείνη κι ο άντρας της, Μπαράκ Ομπάμα έχουν «ανοιχτή» επικοινωνία με τις δυο κόρες τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ορκωμοσία του ζεύγους Μπάιντεν, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά από αυτήν.

«Πάντα ήθελα γι′ αυτές να ξεκινήσουν να δοκιμάζουν την δύναμη της φωνής τους από νωρίς», είπε η Μισέλ Ομπάμα για την 19χρονη Σάσα και την 22χρονη Μάλια. «Αν κάτσει (κανείς) στο τραπέζι του φαγητού (θα δει ότι) εγώ κι ο Μπαράκ δεν μπορούμε να σταυρώσουμε κουβέντα και μας αρέσει αυτό. Θέλουμε να ακούσουμε τις σκέψεις τους και τις απόψεις τους...»

«Ήταν μια λαμπρή μέρα. Ο ήλιος έλαμπε. Η διάθεση ήταν υπέροχη, αλλά ήταν επίσης ανάμεικτη. Νομίζω ότι όλοι ανησυχούσαν για περισσότερες ταραχές», θυμάται. «Ήμασταν σίγουροι ότι τα πράγματα ήταν υπό έλεγχο. Όταν βλέπεις συμπατριώτες να εισβάλλουν στο Καπιτώλιο, αυτό δεν φεύγει... Αυτή η πραγματικότητα ήταν μαζί μας στη σκηνή».

ΠΗΓΗ: thegrio.com