ΔΙΕΘΝΕΣ
20/12/2017 14:13 EET | Updated 20/12/2017 14:19 EET

Μοίρασε φυλλάδια όπου ζητούσε ραντεβού και βγήκε με μοντέλο

«Ο τολμών νικά»!

Είναι γνωστό το «μότο» των Ειδικών Δυνάμεων ανά τον κόσμο ότι «ο τολμών νικά»- και απ’ό,τι φαίνεται ο 28χρονος Νεντ, νυν φοιτητής του Πανεπιστημίου Κολούμπια στις ΗΠΑ και πρώην Ρέιντζερ (οι ειδικές δυνάμεις του αμερικανικού στρατού) το έχει κάνει βίωμα, αν κρίνει κανείς από το πώς εξελίχθηκε αυτό που (μάλλον) ξεκίνησε ως πλάκα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της New York Post, ο 28χρονος (το επώνυμο του οποίου δεν δημοσιεύτηκε), μέλος αδελφότητας στο πανεπιστήμιο, έψαχνε κάποια να τον συνοδέψει σε επίσημο χορό της αδελφότητάς του στα μέση του Δεκεμβρίου. Ο τρόπος που επέλεξε για να την βρει ήταν (τουλάχιστον) αντισυμβατικός, αν και σίγουρα χιουμοριστικός: Μοιράζοντας φυλλάδια στο Σόχο και στο Γουέστ Βίλατζ της Νέας Υόρκης.

 

Complimentary Uber ride home! #gentleman

A post shared by Lindsay Williams (@lindsayewilliams) on

«Είστε μοντέλο που αντιμετωπίζει δυσκολίες; Άνεργο sugar babe; Μην ψάχνετε παραπέρα: Εργένης του Κολούμπια αναζητεί ταίρι για επίσημο χορό το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου» έγραφε σχετικά, προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, ότι θα ήθελε η κοπέλα να έχει φωτογένεια και να είναι εκλεκτική.

Όσον αφορά στον εαυτό του, έγραψε ότι είναι «προικισμένος με μεγάλη καρδιά», «αρκετά δυνατός», και «ανίκανος να απατήσει», καθώς και ότι είναι πρώην Ρέιντζερ (χωρίς μετατραυματικό σύνδρομο). Στη συνέχεια παρέθετε μια φωτογραφία του ως...γοργόνου και τον λογαριασμό του στο Instagram, μαζί με ένα αίνιγμα. 

Όπως είπε ο ίδιος στην NY Post, δεν του αρέσουν οι εφαρμογές γνωριμιών όπως το Tinder, οπότε και προτίμησε αυτή την οδό. Και τελικά δικαιώθηκε: Μία εβδομάδα μετά, το φυλλάδιο είδε η Άννα Μπεσεντίνα, 25χρονο μοντέλο, που, όπως είπε στην Post, το βρήκε πολύ αστείο. «Ποιος θα έκανε κάτι τόσο χαζό; Έπρεπε να μάθω περισσότερα».

Εν τέλει, ήρθαν σε επαφή μέσω Instagram και συναντήθηκαν.

«Σκέφτηκα, “ω ρε φίλε, είναι ελκυστική- και λίγο πέρα από την “κατηγορία” μου»

 

@lookmagazinegt

A post shared by Anna Besedina (@anna_besedina) on

How many margaritas did I have last night? 🤪

A post shared by Anna Besedina (@anna_besedina) on

@marin_photography_nyc

A post shared by Anna Besedina (@anna_besedina) on

@marin_photography_nyc

A post shared by Anna Besedina (@anna_besedina) on

Όσον αφορά στην Μπεσεντίνα, ούτε αυτή απογοητεύτηκε: «Έχει ωραία αίσθηση του χιούμορ και μιλάς εύκολα μαζί του».

Η βραδιά πήγε καλά, και, όπως είχε υποσχεθεί ο Νεντ, μετά το πάρτι της κάλεσε αυτοκίνητο της Uber για να την πάει σπίτι. Όσον αφορά στο αν θα ξαναβρεθούν, η απάντηση της Μπεσεντίνα είνα «θα δούμε!».

Το είπαμε και θα το ξαναπούμε: «Ο τολμών νικά» (ή, αν προτιμάτε, «η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς»)!

Adolescent protagonists | Ty for being such a delightful date

A post shared by Ned (@nedbathandbeyond) on