ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/06/2018 19:12 EEST | Updated 14/06/2018 20:35 EEST

Μολότοφ έξω από το ΣΕΦ και ένταση με οπαδούς και αστυνομικούς

Στον τέταρτο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

EUROKINISSI

Γενικευμένα επεισόδια σημειώθηκαν περίπου 45 λεπτά πριν το τζάμπολ του τέταρτου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομικές δυνάμεις. Έπεσε μολότοφ σε van.

Επεισόδια ξέσπασαν στο ΣΕΦ, περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξη του τέταρτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων ήταν έντονη από νωρίς, ίσως και πιο έντονη από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια, όμως στις 18:15 μία μολότοφ, άγνωστο ακόμη πως, έπεσε από ψηλά σε van τηλεοπτικών μεταδόσεων που βρισκόταν έξω από την είσοδο των δημοσιογράφων. Κάποιοι φίνικες πήραν φωτιά και η κατάσταση ξέφυγε επικίνδυνα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στο συντριβάνι που υπάρχει στην είσοδο του ΣΕΦ, οι οπαδοί απέναντί τους και αυτό που ακουγόταν εδώ και αρκετές μέρες, όντως συνέβη. Έγινε, μάλιστα, χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να ”βαρύνει” και να γίνει αποπνικτική. Αρκετές μολότοφ έπεσαν και στον χώρο που βρίσκονται τα εκδοτήρια, καθώς η ένταση έφτασε μέχρι εκεί.

Τέλος, έγιναν δύο προσαγωγές ατόμων που είχαν πάνω τους φωτοβολίδες και κροτίδες σε έλεγχο κατά τη διάρκεια της εισόδου του κόσμου στο ΣΕΦ.

  • EUROKINISSI
  • EUROKINISSI
  • EUROKINISSI

Πηγή: Sport24