Μοντέλο για Γούντι Άλεν: «Κάναμε τρίο με τη Μία Φάροου, ήμουν 16, ήταν 41»

Η Κριστίνα Έιντζελχαρντ, είναι μοντέλο και δήλωσε στο HollyWood Reporter πως είχε σχέση με τον Γούντι Άλεν όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών και εκείνος 41. Όπως είπε, δεν μετανιώνει για τίποτα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μοντέλο γνώρισε γνώρισε τον ηθοποιό σε ένα εστιατόριο στην Νέα Υόρκη το 1976. Μέσα στην πολυκοσμία του άφησε ένα χαρτάκι πάνω στο τραπέζι του με τον αριθμό του τηλεφώνου της που έγραφε:

«Από την στιγμή που έχετε υπογράψει τόσα πολλά αυτόγραφα, ορίστε το δικό μου».

Ο Άλεν την προσκάλεσε λίγο αργότερα στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα άρχισαν να έχουν σεξουαλικές επαφές ενώ εκείνη ήταν μόλις 16 ετών. Στην ηλικία των 16 στη Νέα Υόρκη, οι νέοι έχουν το δικαίωμα να συναινούν στο σεξ. Δεν νιώθει ότι ο Άλεν την εκμεταλλεύτηκε αλλά αντίθετα όπως δηλώνει η ίδια, «την έκανε αυτό που είναι σήμερα».

«Δεν επιτίθεμαι στον Γούντι. Δεν το κάνω για να υποβαθμίσω την φήμη του. Μιλάω για μια ιστορία αγάπης, την δική μου ιστορία αγάπης που με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Δεν μετανιώνω για τίποτα».

Η Έιντζελχαρντ αποκάλυψε επίσης πως ήταν μαζί του για 8 ολόκληρα χρόνια και πολλές φορές έκαναν τρίο μαζί με την γυναίκα του, Μία Φάροου, μια εμπειρία που όπως λέει, την βρήκε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Το μοντέλο δεν είναι το πρώτο που δηλώνει ότι είχε σχέση με τον Γούντι Άλεν όσο ήταν στο λύκειο αφού και η ηθοποιός Στέισι Νέλκιν είχε δηλώσει το ίδιο σχολιάζοντας πως η σχέση τους είχε αρχίσει όταν εκείνη ήταν 17 ετών.

Ούτε ο Γούντι Άλεν αλλά ούτε και Μία Φάροου θέλησαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις της Έιντζελχαρντ.