ΔΙΕΘΝΕΣ
07/11/2020 20:10 EET

Μπαϊντεν: Τώρα, είναι η ώρα να ενώσουμε το έθνος-Θα είμαι πρόεδρος όλων των Αμερικανών

Το βίντεο και το τραγούδι που ανάρτησε στο Twitter.

ASSOCIATED PRESS

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για το αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως αισθάνεται τιμή που οι Αμερικανοί τον επέλεξαν ως πρόεδρό τους και είπε πως τώρα είναι καιρός να επουλωθεί ο διχασμός που άφησε η προεκλογική εκστρατεία και η χώρα να ενωθεί.

«Αισθάνομαι τιμή και ταπείνωση για την εμπιστοσύνη που έδειξε ο αμερικανικός λαός σε εμένα και στην εκλεγμένη αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις. Απέναντι σε πρωτόγνωρα εμπόδια, αριθμός ρεκόρ Αμερικανών ψήφισαν. Τώρα που η εκστρατεία έχει τελειώσει, είναι ο καιρός να αφήσουμε τον θυμό και τη σκληρή ρητορική πίσω μας και να ενωθούμε ως έθνος. Είναι ο καιρός να ενωθεί η Αμερική».

Τραμπ: Αυτές οι εκλογές απέχουν πολύ ακόμη από το να τελειώσουν

Η Πενσυλβάνια σφράγισε την ήττα του Τραμπ - Νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τζο Μπάιντεν

Επίσης στο twitter έγραψε: ”Αμερική, αισθάνομαι τιμή που με επιλέξατε να ηγηθώ αυτής της υπέροχης χώρας. Η δουλειά που έχουμε μπροστά μας θα είναι δύσκολη, αλλά σας δίνω μια υπόσχεση: θα είμαι πρόεδρος όλων των Αμερικανών- είτε με ψηφίσατε, είτε όχι. Θα φανώ άξιος της εμπιστοσύνης που μου δείξατε”. 

Συνοδεύει δε την ανάρτηση του με βίντεο όπου εμφανίζονται διάφορα πρόσωπα σιυμπολιτών του, ανεξάρτητου φυλής και χρώματος, από διάφορα μέρη των ΗΠΑ ενώ το βίντεο έχει μουσική επένδυση από το τραγούδι του Ray Charles “America The Beautiful”.