Μπραντ Πιτ: «H Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι ό,τι πιο καυτό κυκλοφορεί στον πλανήτη»

Και οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι μετά τον χωρισμό της σταρ του Gone Girl.
Mondadori Portfolio via Getty Images

Με τις φήμες που θέλουν τον Μπραντ Πιτ να βγαίνει με την ελεύθερη πλέον Έμιλι Ραταϊκόφσκι να οργιάζουν, πηγές κοντά στο ζευγάρι αρχίζουν σιγά-σιγά να αποκαλύπτουν τις ζουμερές λεπτομέρειες. Μάλιστα, ορισμένοι δεν δίστασαν να αναπαράγουν και την άποψη του 58χρονου και βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, για την 31χρονη ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο του Μπραντ Πιτ, ο σταρ έχει δηλώσει λέξη προς λέξη ότι «Πιστεύει πως η Έμιλι είναι το πιο καυτό κορίτσι στον πλανήτη». Πρόκειται για μια σκανδαλώδη δήλωση, ιδίως αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για μια σχέση που βρίσκεται σε αρκετά πρώιμο στάδιο.

Το αστέρι του Gone Girl πρόσφατα πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό του Σεμπάστιαν Μπέαρ Μακ Κλαρντ, αφού φέρεται να την απάτησε πολλές φορές κατά τη διάρκεια του γάμου τους, που διήρκησε τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα τους φίλους της, η΄Εμιλι δεν κλείνεται στο σπίτι της να κλαίει για τον πρώην της. «Η Έμιλι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα συνεχίζοντας τη ζωή της μετά τον Σεμπάστιαν. Τον έχει ξεπεράσει εντελώς», αποκάλυψε δεύτερη πηγή.

Αυτήν τη στιγμή, κάνει την αλλαγή στην προσωπική της ζωή βγαίνοντας ραντεβού με τον Πιτ, ο οποίος καλείται με τη σειρά του να διαχειριστεί το διαζύγιο του από την Αντζελίνα Τζολί.

Παρόλο που αυτός και η Τζολί κηρύχθηκαν νόμιμα άγαμοι το 2019, η ταραχώδης δικαστική διαμάχη τους συνεχίζεται για ζητήματα που αφορούν την επιμέλεια των παιδιών και το οινοποιείο Château Miraval, στη Γαλλία.

Πηγή: sheknows.com