ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11/03/2018 17:58 EET

Ναύτης εντοπίζει άγνωστο αντικείμενο στον Ατλαντικό, για να λάβει την απάντηση ότι μπορεί να ανήκει σε εξωγήινους

Δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο να βρίσκεσαι σε μια καθιερωμένη περιπολία στον Ατλαντικό και ξαφνικά να παρατηρείς αγνώστης προελεύσεως αντικείμενο να διασχίζει τον ουρανό. 

Αυτό ακριβώς συνέβη σε ναύτη του Αμερικανικού ναυτικού ο οποίος έζησε μια σχεδόν υπερφυσική εμπειρία. Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η Daily Mail, το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα του πλοίου και δημοσιεύθηκε από την ιδιωτική εταιρεία ερευνών Stars Academy of Arts and Sciences. 

Στη διάρκεια του βίντεο, ακούγεται ο οδηγός του πλοίου να φωνάζει «Τι στο δι@@@ο είναι αυτό;», καθώς οι κεραίες εντοπίζουν το περίεργο αντικείμενο. Χρειάστηκαν τρεις προσπάθειες ώστε να μπορέσει να μαρκάρει το στόχο. 

Το βίντεο τραβήχτηκε το 2015 κι έκτοτε ήταν στην κατοχή της εταιρείας Stars Academy of Arts and Sciences, η οποία δήλωσε ότι αυτό το περιστατικό είναι ανάμεσα στα τρία που δημοσιοποίησε και αφορά στον εντοπισμό άγνωστου αντικειμένου από άνθρωπο του στρατού. 

Ο Christopher Mellon, πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών, δηλώνει σε ανοιχτή του επιστολή στη Washington Post ότι η αμερικανική κυβέρνηση πρέπει να ενδιαφερθεί περισσότερο γι′ αυτά τα φαινόμενα, αναφέροντας πως αυτά τα βίντεο είναι ενδείξεις για την ύπαρξη αεροσκαφών πολύ πιο εξελιγμένων από οτιδήποτε έχει ως εξοπλισμό η Αμερική και οι σύμμαχοί της. 

«Είναι πιθανό οι ΗΠΑ να γελοιοποιούνται από την Κίνα ή τη Ρωσία ή πρόκειται για ενδείξεις εξωγήινου πολιτισμού;», αναρωτιέται ο Mellon.