22ΟΣ ΑΙΩΝΑΣ
18/11/2020 11:43 EET | Updated 18/11/2020 11:48 EET

Ναι, αστροναύτες πήραν τον Baby Yoda μαζί τους στο διάστημα

Ο μικρός του «The Mandalorian» απεστάλη και αυτός στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Twitter
.

Ο Baby Yoda είναι πλέον αστροναύτης. Η λούτρινη βερσιόν του πλάσματος που έκλεψε τις καρδιές του κόσμου στην τηλεοπτική σειρά «The Mandalorian» της Disney+, βρίσκεται μέσα στο επανδρωμένο διαστημόπλοιο Crew Dragon της SpaceX, που απεστάλη στο Διάστημα με προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, όπως μπορεί κανείς να δει στο live streaming από το εσωτερικό του.

 

 

Στο βίντεο ο μικρός προστατευόμενος του Mandalorian πρωταγωνιστή φαίνεται να αιωρείται ανάμεσα στους αστροναύτες Μάικλ Χόπκινς, Βίκτορ Γκλόβερ, Σάνον Γουόκερ και Σοΐτσι Νογκούτσι. Οι τέσσερις αστροναύτες την Κυριακή έγιναν μέλη της δεύτερης επανδρωμένης πτήσης διαστημοπλοίου της SpaceX. Το πρώτο Crew Dragon που πέταξε με πλήρωμα το έκανε τον Μάιο, σε μια αποστολή που είχε  θεωρηθεί δοκιμαστική. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που αστροναύτες παίρνουν κάτι τέτοιο μαζί τους, καθώς τέτοια αντικείμενα χρησιμοποιούνται συχνά ως δείκτες μηδενικής βαρύτητας. Τον Μάιο του 2020 οι αστροναύτες Μπομπ Μπένκεν και Νταγκ Χάρλεϊ είχαν πάρει επίσης μαζί τους ένα παιχνίδι- έναν δεινόσαυρο.