Ναόμι Κάμπελ: Σε ένα βίντεο δείχνει πως είναι για έναν υποχόνδριο, όπως αυτή, να ταξιδεύει με αεροπλάνο

«Οι άνθρωποι φταρνίζονται και βήχουν...Δεν μπορώ. Απλά δεν το αντέχω!».

Ποια είναι η εικόνα που έχετε για τη Ναόμι Κάμπελ; Την ατρόμητη, «μαύρη γαζέλα» όπως την αποκαλούσαν την περίοδο που η φήμη της ως super model είχε φέρει την εικόνα της στο εφηβικό δωμάτιο κάθε κοριτσιού αλλά και πολλές φορές στη σκέψη πολλών ανδρών.

Αργότερα βέβαια μάθαμε και αρκετά πράγματα που δεν αφορούν την εξωτερική της εμφάνιση αφού πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί και για το πόσο κακότροπη είναι, πόσο άσχημα φέρεται σε συνεργάτες της αλλά και πόσο απαιτητική και κακομαθημένη είναι.

Αυτό πάντως που δεν γνωρίζαμε, τουλάχιστον οι περισσότεροι, είναι πως η Κάμπελ, που συχνά μοιάζει με θύελλα που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της, είναι υποχόνδρια και όπως φαίνεται και στο βίντεο που η ίδια ανέβασε στο YouTube (διατηρεί κανάλι υπό τον τίτλο «Being Naomi») φοβάται τα μικρόβια. Και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό.

Αρχικά βλέπουμε μια Ναόμι Κάμπελ ευδιάθετη να βολτάρει σε χώρους του αεροδρομίου, να αγοράζει σοκολάτες και να χαζεύει διάφορα προϊόντα καλλυντικών.

Στη συνέχεια όμως βλέπουμε μια άλλη Ναόμι Κάμπελ. Μόλις μπει στο αεροπλάνο φοράει γάντια, βγάζει από την τσάντα υγρά μαντιλάκια Detol και άλλα απολυμαντικά/καθαριστικά και αρχίζει να σαρώνει μανιωδώς κάθε επιφάνεια γύρω από την θέση στην οποία θα κάτσει. Τραπεζάκι, κινητό, διάφορα αντικείμενα, κουμπιά, τη ζώνη ασφαλείας. Τα πάντα.

Στη συνέχεια μάλιστα βγάζει από την τσάντα της και μια ψιλή κουβερτούλα και την απλώνει επάνω στο κάθισμα του αεροσκάφους της Qatar Airways με το οποίο ταξιδεύει από τη Νις της Γαλλίας στη Ντόχα του Κατάρ. Φυσικά για να μην ακουμπήσει εκεί που είχαν καθίσει άλλοι επιβάτες.

Κάποια στιγμή μάλιστα, μια γυναίκα συνεπιβάτης της λέει χαριτολογώντας εάν θέλει να έρθει να καθαρίσει και τους χώρους στη δική της θέση. «Δεν θα σου καθαρίσω αλλά θα τα μοιραστώ μαζί σου (σ.σ. εννοεί τα απολυμαντικά)»

Και τέλος όταν έχει τελειώνει με την απολύμανση, βγάζει από την τσάντα της και μια μάσκα (μοιάζει με αυτές που φορά ιατρικό προσωπικό αλλά σε μαύρο χρώμα). Όπως εξηγεί, ακολουθεί την ίδια ρουτίνα πάντα, καθώς οι συνεπιβάτες συνήθως φταρνίζονται και βήχουν και όπως λέει «Δεν, το μπορώ...απλά δεν το μπορώ. Αυτή είναι η προστασία μου».