ΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/05/2015 04:39 EEST | Updated 18/05/2015 04:39 EEST

Μαφία Εξαρχείων: Απήγαγαν νεαρό γιατί χάλασε το deal ναρκωτικών

Eurokinissi

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή 23χρονου από την περιοχή των Εξαρχείων. Ο νεαρός Έλληνας απήχθη στις 14 Μαΐου 2015 από ομάδα Ρομά, κατά τη διάρκεια συνάντησης για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Δέκα άτομα κρατούσαν όμηρο τον νεαρό ασκώντας του σωματική βία και απαιτώντας από μέλη της οικογένειάς του 10.000 ευρώ για την απελευθέρωσή του. Όπως προέκυψε από την έρευνα, το ο 23χρονος είχε μεταβεί το βράδυ της απαγωγής του στα Εξάρχεια για να μεσολαβήσει σε αγοραπωλησία ποσότητας ναρκωτικών μεταξύ ομάδων Αλβανών και Ρομά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εμφανίσθηκαν τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και αφού πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό αφαίρεσαν από τους Ρομά 10.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, θεωρώντας ότι ο 23χρονος «μεσολαβητής» ήταν υπεύθυνος για τη ληστεία, οι Ρομά τον επιβίβασαν, χωρίς τη θέλησή του, σε αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σε κρησφύγετο στο Ζεφύρι. Στη συνέχεια, επικοινώνησαν με την οικογένειά του κλείνοντας ραντεβού παράδοσής του στο Ίλιον με την καταβολή 1.500 ευρώ. Εκεί απελευθερώθηκε ο νεαρός, ενώ σε επιχείρηση που ακολούθησε συνελήφθη ένας Ρομά. Για τους υπόλοιπους εννιά δράστες σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των οπλοφόρων που πυροβόλησαν και άρπαξαν τα χρήματα από τους Ρομά.

Sponsored Post