ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21/08/2015 06:40 EEST | Updated 21/08/2015 08:14 EEST

Συνεδρίαση του Άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ. Συνάντηση Μεϊμαράκη με Κωνσταντοπούλου

Eurokinissi

Συνεδρίαση σε διευρυμένη σύνθεση θα πραγματοποιήσει στις 15.30 το Άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο και η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος. Επίσης, ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, θα συναντηθεί στις 13:00, στο γραφείο της στη Βουλή, με την πρόεδρο της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σημειώνεται ότι, παραλαμβάνοντας τη διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης δήλωσε τα εξής: «Μετά από εσάς σκοπεύω να ζητήσω ραντεβού με την πρόεδρο της Βουλής ώστε να της εξηγήσω ότι η ΝΔ επιθυμεί η Βουλή να διερευνήσει εάν υπάρχει εμπιστοσύνη ή όχι στην κυβέρνηση που μπορεί να προκύψει και να εξετάσω από κοινού μαζί με τα άλλα κόμματα αν μπορεί η παρούσα Βουλή όπως και εσείς μου είπατε και απαιτεί το Σύνταγμα να δώσει εμπιστοσύνη ή ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή κυβέρνησης η οποία θα είναι πολιτική, θα εξασφαλίζει την πολιτική δράση και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και βεβαίως γιατί όχι μπορεί να έχει όπως και χθες τόνισα πρωθυπουργό από τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι πρώτο κόμμα αφού ο νυν πρωθυπουργός δεν μπορεί να αντέξει αυτές τις ευθύνες».

Sponsored Post