ΠΟΛΙΤΙΚΗ
09/04/2019 16:05 EEST

ΝΔ: Η υπόθεση Νοvartis αποδεικνύεται η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία που έζησε ο τόπος

Προειδοποίηση από την αξιωματική αντιπολίτευση, ότι «οι σκευωροί...θα λογοδοτήσουν».

Eurokinissi

Η Νέα Δημοκρατία ανεβάζει τους τόνους, ως απάντηση στις αιτιάσεις της κυβέρνησης, μετά την διαβίβαση της δικογραφίας για τη Novartis στη Βουλή. 

Σχολιάζοντας το περιεχόμενο της δικογραφίας, όπου υπάρχει αναφορά σε ενδείξεις για τον Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ η υπόθεση αρχειοθετείται για τους Παναγιώτη Πικραμμένο, Ευάγγελο Βενιζέλο, Ανδρέα Λυκουρέντζο, Γιώργο Κουτρουμάνη, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη, κάνει λόγο για τη «μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία που έζησε ο τόπος», ενώ καταλήγει σημειώνοντας ότι οι «σκευωροί...θα λογοδοτήσουν»:
 
«Πριν από 14 μήνες, η κυβέρνηση πανικόβλητη από τα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό, επινόησε το δήθεν μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους. Έστησε δέκα κάλπες και επιχείρησε να διασύρει δέκα πολιτικούς της αντίπαλους, ανάμεσα  στους οποίους και δύο πρώην πρωθυπουργούς. 
 
Τώρα που η υπόθεση Νοvartis αποδεικνύεται η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία που έζησε ο τόπος, οι σκευωροί δεν έχουν καν το θάρρος να απολογηθούν. Ας το γνωρίζουν από σήμερα. Θα λογοδοτήσουν».

Sponsored Post