ΠΟΛΙΤΙΚΗ
03/04/2018 19:14 EEST | Updated 03/04/2018 19:15 EEST

ΝΔ: Ο Αλέξης Τσίπρας ζει στη δική του εικονική πραγματικότητα

Eurokinissi

Για απώλεια κάθε επαφής με τους πολίτες και τα καθημερινά τους προβλήματα κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα όσα είπε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

«Ο σημερινός μονόλογος του κ. Τσίπρα ενώπιον του άφωνου υπουργικού συμβουλίου απλά επιβεβαίωσε ότι ζει σε εικονική πραγματικότητα. Προφανώς ο Πρωθυπουργός έχει χάσει κάθε επαφή με τους πολίτες και τα καθημερινά τους προβλήματα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Μιλά για ανάπτυξη, όταν η κυβέρνησή του την υπονομεύει. Για κοινωνική πρόοδο, όταν η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Για εθνική στρατηγική όταν επιδίδεται σε επικίνδυνους ερασιτεχνισμούς με την Τουρκία και τα Σκόπια. Και για θεσμική υπευθυνότητα, όταν αντιμετωπίζει ακόμη και το Σύνταγμα με εμμονές και ιδεοληψίες», συμπλήρωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως τόνισε η Ν.Δ., «στο μόνο που είναι ικανός ο πρωθυπουργός είναι η προπαγάνδα. Μόνο που η προπαγάνδα δεν μπορεί πια ούτε να σκεπάσει τα προβλήματα που ο ίδιος προκάλεσε».

Σύμφωνα με την Πειραιώς, «η Ελλάδα χρειάζεται συγκροτημένο σχέδιο για την ανάπτυξη, στιβαρή ηγεσία και σοβαρότητα στο χειρισμό των εθνικών θεμάτων. Ακριβώς δηλαδή όσα λείπουν από τον κ.Τσίπρα και από το συγκυβερνήτη του Πάνο Καμμένο με τον οποίο μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν…».