ΔΙΕΘΝΕΣ
20/04/2021 20:57 EEST | Updated 20/04/2021 21:06 EEST

Νέα Υόρκη: Eνας νεκρός και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς σε κατάστημα

Η αστυνομία αναζητεί τον δράστη.

AP
Εναέρια φωτο από το σημείο

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του δύο ακόμη τραυματίστηκαν σε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ στο Λονγκ Άιλαντ, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press.

Νεκρός είναι ένας υπάλληλος, ηλικίας 49 ετών. Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν εντός κάποιου γραφείου, σε χώρο στον οποίο δεν βρίσκονταν πελάτες. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας λέει ότι στο κατάστημα βρίσκονταν περίπου 200 άτομα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει τεθεί υπό κράτηση κάποιο άτομο για το περιστατικό.

Τα ονόματα των θυμάτων δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Ο άνδρας που σκοτώθηκε ήταν υπάλληλος του καταστήματος. Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται και έχουν τις αισθήσεις τους. 

Η αστυνομία αναζητεί έναν ύποπτο, ο οποίος, κατά το Associated Press, έχει εργαστεί στο κατάστημα. Αδιευκρίνιστο παραμένει αν ο ύποπτος εξακολουθεί να εργάζεται στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ.

Ο δράστης φορούσε μαύρα και κουβαλούσε ένα μικρό πιστόλι, δήλωσε ο υπεύθυνος του καταστήματος σε δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου σε ένα κοντινό πάρκινγκ.

Βίντεο μετά τα γεγονότα, δείχνει τα αστυνομικά αυτοκίνητα και τα ασθενοφόρα σταθμευμένα μπροστά από το κατάστημα, αξιωματικούς με όπλα και κίτρινη ταινία σκηνής εγκλήματος μπροστά στην είσοδο.

 

Πηγή: AP