ΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/07/2019 17:32 EEST | Updated 04/07/2019 19:05 EEST

Επίθεση με χαρακτηριστικά λογοκρισίας από τον Ρουβίκωνα στην Athens Voice

Αυτή τη φορά εισέβαλαν στα γραφεία τους.

Επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας Athens Voice πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα πριν από λίγη ώρα.

Περίπου 15 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας και άρχισαν να σπάνε ότι βρίσκουν μπροστά τους.

Κατέστρεψαν με λοστούς τα γραφεία, πέταξαν μαύρες μπογιές και αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Απόσπασμα από κείμενο που ανέβασε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου: 

«Εναλλακτικά free press όπως η Athens Voice χτίζουν μια απολιτική μάζα υπάκουων κανιβάλων. Μέσα από τέτοιες φυλλάδες η εξουσία διαχέει τη κουλτούρα της εμπορευματοποίησης των ριζοσπαστικών προτάσεων και των χειραφετικών πειραμάτων και επιτίθεται συστηματικά στη ταξική συνείδηση και στους κοινωνικούς αγώνες. Εκτός αυτού εξαπολύει τα παπαγαλάκια της να λοιδορούν το θάνατο μιας ταξικής μας αδελφής και όταν έρχεται η ώρα να απολογηθούν, με απλές αερολογίες προσπαθούν να καλύψουν το λάθος τους, με τρόπο όμως που όχι απλά δεν καλύπτει, αλλά επιβεβαιώνει τη ρατσιστική τους διάθεση.

Eurokinissi

 

Για αυτό και εμείς επιλέξαμε να επισκεφθούμε την Athens Voice. Γιατί δε θα ανεχτούμε κανέναν να εκμεταλλεύεται και να κιβδηλώνει το θάνατο μιας γυναίκας με ”κυνικά αστειάκια”. Ούτε θα ανεχτούμε άλλο το πλασάρισμα των ριζοσπαστικών ιδεών ως πολιτιστικά και πολιτικά αγαθά προς κατανάλωση».

Η πρώτη αντίδραση στην επίθεση ήρθε από τη ΝΔ η οποία κάνει λόγο για «επίθεση στη Δημοκρατία» και τονίζει: «Μόνο που αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι πάσης φύσεως Ρουβίκωνες είναι ότι οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται, ούτε εκφοβίζονται. Και θα το αποδείξουν την Κυριακή, δίνοντας ισχυρή εντολή σε μια κυβέρνηση που θα δείξει μηδενική ανοχή στις πράξεις τους, βάζοντας οριστικό τέλος στην πρωτοφανή ανομία που ανέχτηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Sponsored Post