Νεαρός θεατής κοιτάει το κινητό του ενώ τραγουδάει ο Timberlake και γίνεται το καλύτερο meme του Superbowl

Το Superbowl που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο, αποτελεί το μεγαλύτερο -και καλύτερο για πολλούς- θέαμα στον πλανήτη. Παρόλα αυτά, στη χθεσινή γιορτή για τον αθλητισμό, ένας νεαρός θεατής φαίνεται πως βρήκε μια περισσότερο ενδιαφέρουσα ασχολία, καθώς κοιτούσε το κινητό του τηλέφωνο κατά τη σύντομη συναυλία του Justin Timberlake και αυτό στάθηκε η αφορμή για να δημιουργηθεί ένα υπέροχο meme.

Η συναυλία του Timberlake στο ημίχρονο ήταν το αποκορύφωμα του event της Κυριακής. Μάλιστα, η πολυαναμενόμενη εμφάνιση του καλλιτέχνη υπήρξε πρώτη είδηση σε διαδικτυακούς ιστότοπους αλλά και στον έντυπο Τύπο, αφού το 2004 η προκλητική κίνηση κατά τη διάρκεια εμφάνισής του με τη Janet Jackson δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων.

Κάποια στιγμή και την ώρα που τραγουδούσε, ο Timberlake κατέβηκε από τη σκηνή και βρέθηκε ανάμεσα στους θαυμαστές του. Ένας από αυτούς ήταν ο 13χρονος Ryan McKenna από τη Μασαχουσέτη. Ο Timberlake πλησίασε το αγόρι και έβγαλαν μια γρήγορη selfie. Όταν ο τραγουδιστής απομακρύνθηκε από τον νεαρό, οι κάμερες εστίασαν στο αγόρι που κοιτούσε αμήχανα το κινητό του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους γύρω του που χόρευαν και τραγουδούσαν.

Το γεγονός πυροδότησε τη φαντασία των τηλεθεατών από το σπίτι, οι οποίοι δημιούργησαν μερικές από τις καλύτερες εικόνες και memes του Superbowl και τις δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.