Νέες ημερομηνίες για το Taste of Athens λόγω καιρού

Toposophy

Το γαστρονομικό φεστιβάλ Taste of Athens αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας κατά δύο ημέρες, που σημαίνει ότι, θα πραγματοποιηθεί, αλλά με έναρξη το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της διοργάνωσης: «Λόγω της αιφνίδιας επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και κατόπιν συνεννόησης με τη διοίκηση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η διεξαγωγή του υπαίθριου γαστρονομικού φεστιβάλ Taste of Athens θα λάβει χώρα από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη 2 Οκτωβρίου (σε διπλές τετράωρες ενότητες 12.00-16.00 και 18.30-22.30).

Δεδομένης της παραπάνω μετάθεσης για λόγους ανωτέρας βίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία αλλαγής των εισιτηρίων σας σύμφωνα με τις νέες ημερομηνίες.

Το πρόγραμμα του “Taste of Athens” θα διεξαχθεί κανονικά στις νέες ημερομηνίες, με τα εστιατόρια, τους σεφ και τους καλεσμένους του φεστιβάλ, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Όσοι επισκέπτες έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους για την Πέμπτη 27/09 (18:30 -22:30) και τις πρωινές (12.00 – 16.00) ή απογευματινές ενότητες (18:30 -22:30) την Παρασκευή 28/09 έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αλλαγή του εισιτηρίου τους για οποιαδήποτε ενότητα επιθυμούν (12:00 -16:00 ή 18:30 – 22:30) για τη Δευτέρα 01 Οκτωβρίου ή την Τρίτη 02 Οκτωβρίου.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης καλώντας στο 13855 ή στέλνοντας mail στο support@viva.gr .

Σε περίπτωση που δεν εξυπηρετεί κάποια από αυτές τις δύο ημέρες υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης του εισιτηρίου. Η ακύρωση γίνεται με τους εξής τρόπους:

  • Αν τα εισιτήρια έχουν αγοραστεί με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα θα πρέπει να γίνει αίτηση ακύρωσης στο support@viva.gr και τα χρήματα θα επιστραφούν άμεσα στην εν λόγω κάρτα.

  • Αν τα εισιτήρια έχουν αγοραστεί με μετρητά από κάποιο φυσικό σημείο, θα πρέπει να αιτηθούν ακύρωση στο events@toposophy.com, όπου θα αναγράφουν: κωδικό παραγγελίας, ΙΒΑΝ, τράπεζα, δικαιούχο για να τους γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό».