ΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/02/2019 09:51 EET

Νεκρή στο σπίτι της 85χρονη στη Νίκαια: Άνοιξε την πόρτα σε ληστές;

Eurokinissi

Την εκτίμηση ότι η 85χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε την Κυριακή νεκρή στο σπίτι της στη Νίκαια, μπορεί να άνοιξε την πόρτα σε ληστές, εκφράζουν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την περίεργη αυτή υπόθεση.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από συγγενείς της, οι οποίοι ανησύχησαν γιατί δεν έδινε σημάδια ζωής και πήγαν στο σπίτι της ηλικιωμένης για να δουν τι έχει συμβεί. Η 85χρονη δεν έφερε μακροσκοπικά εμφανή σημάδια κάποιου χτυπήματος. Το σπίτι ήταν αναστατωμένο και έτσι εξετάζεται το ενδεχόμενο της ληστείας.

Διαπιστώθηκε, επίσης, ότι κανένα παράθυρο αλλά ούτε και η πόρτα του σπιτιού έφεραν ίχνη παραβίασης. Έτσι, υπάρχει η εκτίμηση ότι ηλικιωμένη μπορεί να άνοιξε την πόρτα σε ληστές, οι οποίοι μπορεί να προφασίστηκαν κάτι για να μπουν στο διαμέρισμα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας. Μέχρι στιγμής πάντως δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, καθώς η έρευνα είναι σε αρχικό στάδιο.