ΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/08/2021 09:36 EEST | Updated 02/08/2021 10:11 EEST

Δύο νεκροί από έκρηξη και φωτιά σε διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια

Το ένα θύμα βρέθηκε στο πεζοδρόμιο και εξετάζεται εάν εκτινάχτηκε από το διαμέρισμα κατά την έκρηξη.

Eurokinissi
Eurokinissi

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός έκρηξης και πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Φολεγάνδρου 38, στα Κάτω Πατήσια. Η Πυροσβεστική έλαβε αναφορά από περιοίκους για πυρκαγιά στο διαμέρισμα στις 5:33.

Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, οι οποίοι μόλις έφτασαν βρήκαν έναν άνδρα νεκρό στο πεζοδρόμιο, ενώ οι γείτονες, που είχαν εκκενώσει την πολυκατοικία.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ανέφεραν ότι είχε ακουστεί και μία ισχυρή έκρηξη.

Οι πυροσβέστες ανέβηκαν στον 4ο όροφο όπου έσβησαν γρήγορα την πυρκαγιά, ή οποία δεν είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις και τότε βρήκαν νεκρό ακόμη ένα άτομο.

Το δεύτερο θύμα ήταν απανθρακωμένο γι′ αυτό ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα. Μετέπειτα πληροφορίες βέβαια ανέφεραν πως  πιθανότατα είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα και ο άνδρας που βρέθηκε στο δρόμο συγγενικό της πρόσωπο. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο διαμέρισμα βρέθηκαν ίχνη έκρηξης και εξετάζεται το ενδεχόμενο ο άνδρας που βρέθηκε στο πεζοδρόμιο να εκτινάχτηκε από το διαμέρισμα.

Αυτήν την ώρα στον τόπο του τραγικού συμβάντος βρίσκεται κλιμάκιο του ανακριτικού της Πυροσβεστικής, που ερευνά τις συνθήκες της έκρηξης και της πυρκαγιάς και συγκεντρώνει τα στοιχεία για την αναγνώριση των θυμάτων.

Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi