ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/12/2021 15:06 EET

Νέο Ηράκλειο: Κοινή απόφαση των αδελφών να δώσουν τέλος στη ζωή τους

Γείτονες της οικογένειας κάνουν λόγο για άσχημη ψυχολογική κατάσταση των αδελφών από τότε που έχασαν τη μητέρα τους.

Eurokinissi
Δύο αδέρφια, μία 29χρονη και ένας 34χρονος που διέμεναν σε διαμέρισμα εντοπίστηκαν από τον τρίτο αδερφό τους νεκρά, σε διαμέρισμα οικογενειακής πολυκατοικίας, επί της οδού Ολυμπίας, στο Νέο Ηράκλειο.

Πεπεισμένοι ότι τα δύο αδέλφια συναποφάσισαν να τερματίσουν τη ζωή τους είναι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, ύστερα από την εξερεύνηση τής σκηνής, αλλά και την αυτοψία του ιατροδικαστή.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα δύο αδέλφια ανέβηκαν στο δώμα της πολυκατοικίας, κλείδωσαν την πόρτα και όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία η 29χρονη πυροβόλησε τον αδερφό της με το κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή της με έναν πυροβολισμό. Στον χώρο δεν υπάρχει κάποιο εύρημα, που να δηλώνει πάλη μεταξύ τους, και έτσι θεωρείται ότι ήταν κοινή η απόφασή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τρίτο παιδί της οικογένειας ήταν εκείνο που εντόπισε νεκρά τα αδέλφια του και ενημέρωσε τις αρχές. Γείτονες της οικογένειας είπαν στους αστυνομικούς ότι εδώ και επτά μήνες, από τότε που έχασαν τη μητέρα τους, η ψυχολογική κατάσταση των δύο αδελφών επιδεινώθηκε, ενώ και νωρίτερα η ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα, τα οποία αντιμετώπιζαν, τους είχαν κάνει να κλειστούν στους εαυτούς τους.