ΔΙΕΘΝΕΣ
13/03/2018 08:01 EET | Updated 13/03/2018 10:09 EET

Νέο βίντεο με αναχαίτιση UFO από αμερικανικά μαχητικά δόθηκε στη δημοσιότητα

Το φως της δημοσιότητας είδε νέο βίντεο με αναχαίτιση UFO από μαχητικό του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, λίγους μήνες μετά από αντίστοιχες δημοσιεύσεις από τους New York Times, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το νέο αυτό βίντεο βρέθηκε στα χέρια της To the Stars Academy of Arts and Science, εταιρείας που ασχολείται με την επιστημονική έρευνα και τα media. Το συγκεκριμένο συμβάν φέρεται να έλαβε χώρα στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ το 2015.

«Τι στο διάολο είναι αυτό το πράγμα;» ακούγεται πιλότος να λέει στο συγκεκριμένο βίντεο. «Κοίτα το πώς πετάει!» προσθέτει.

 

 

Σύμφωνα με την TTSA, πρόκειται για ένα «αυθεντικό βίντεο του Πενταγώνου που παρουσιάζει την υψηλών ταχυτήτων πτήσης ενός άγνωστου αεροσκάφους σε χαμηλό ύψος». Υπενθυμίζεται πως το Πεντάγωνο των ΗΠΑ έχει επιβεβαιώσει πως η αμερικανική κυβέρνηση είχε ειδικό πρόγραμμα για τη διερεύνηση των UFO (ΑΤΙΑ – Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) μέχρι το 2012.

 

 

Σε σχετικό άρθρο του στην Washington Post την Παρασκευή, ο Κρις Μέλον, σύμβουλος της TTSA και πρώην αναπληρωτής υφυπουργός Άμυνας, αρμόδιος για τον τομέα των πληροφοριών, στις κυβερνήσεις Κλίντον και Μπους, καταφέρθηκε εναντίον αυτού που χαρακτήρισε έλλειψη έρευνας σχετικά με το τι μπορεί να απεικονίζουν τα συγκεκριμένα βίντεο. «Δεν έχουμε ιδέα τι είναι πίσω από αυτά τα περιστατικά, επειδή δεν διερευνούμε...κανείς δεν θέλει να γίνει “ο τύπος με τους εξωγήινους” στη γραφειοκρατία της εθνικής ασφάλειας, κανείς δεν θέλει να τον κοροϊδεύουν ή να τον παραγκωνίσουν επειδή τραβά την προσοχή στο συγκεκριμένο ζήτημα».