ΔΙΕΘΝΕΣ
25/11/2021 14:09 EET | Updated 25/11/2021 14:11 EET

Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση από τη Νορβηγία, που σαρώνει το Ιντερνετ

Η διαφήμιση των νορβηγικών ταχυδρομείων για τα 50 χρόνια από την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας στη χώρα.

Ο Άγιος Βασίλης έχει γίνει το απροσδόκητο ερωτικό αντικείμενο ενδιαφέροντος σε μια συγκινητική διαφήμιση για μια ταχυδρομική υπηρεσία και ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί.

Η διαφήμιση, που σχεδιάστηκε για την ταχυδρομική υπηρεσία της Νορβηγίας, Posten, περιγράφει την σχέση μεταξύ δύο ανδρών, ο ένας εκ των οποίων είναι ο Άγιος Βασίλης.

Μπορούν να συναντιούνται μόνο μία φορά κάθε 12 μήνες, την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά η ταινία δείχνει πώς οι δυο τους ερωτεύονται βαθιά.

Γνωρίζονται όταν ο Άγιος Βασίλης παραδίδει για πρώτη φορά τα δώρα στο σπίτι του Χάρι, ενώ ο Χάρι φαίνεται αργότερα να επιλέγει προσεκτικά τα ρούχα του και να προσπαθεί να είναι ωραίος κάθε φορά που ο Άγιος Βασίλης πρόκεται να φτάσει από την καμινάδα του.

YouTube Posten
Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχει ενθουσιάσει το διαδίκτυο.

Σε άλλη σκηνή, ο Χάρι κλαίει όταν φεύγει ο Άγιος Βασίλης, πριν του γράψει ένα γράμμα που γράφει: «Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είσαι εσύ».

Στην επόμενη σκηνή, ένα άλλο άτομο παραδίδει χριστουγεννιάτικα δώρα στον Χάρι, προς απογοήτευσή του, αλλά λίγο μετά ο ίδιος εκπλήσσεται ευχάριστα όταν ο Άγιος Βασίλης εμφανίζεται στο σπίτι του.

Του λέει: «Λοιπόν κανόνισα κάποια βοήθεια για φέτος... για να είμαι μαζί σου».

Η κυκλοφορία της διαφήμισης είναι προς τιμήν τη 50ης επετείου από την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας στη Νορβηγία.

Τελειώνει με το μήνυμα: «Το 2022, η Νορβηγία γιορτάζει 50 χρόνια από τη δυνατότητα να αγαπάμε όποιον θέλουμε.

«Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Από: Όλους μας.

Προς: Όλους μας».

Η τετράλεπτη διαφήμιση - που ονομάζεται «Όταν ο Χάρη γνώρισε τον Άγιο Βασίλη» - είναι επίσης μια αναφορά στην ρομαντική κομεντί του 1989, «Όταν ο Χάρη γνώρισε την Σάλυ» το οποίο ακολουθεί το ταξίδι 12 χρόνων μεταξύ δύο ανθρώπων που σιγά σιγά ερωτεύονται.

Από τις αντιδράσεις του κόσμου, μπορούμε να πούμε ότι το αγάπησαν.