Ντάνιελ Στάριτζ: Βγάζει εκατομμύρια αλλά δεν πλήρωσε την αμοιβή για τον χαμένο σκύλο του

«Οποιος μου φέρει τον σκύλο πίσω, θα δώσω 20, 30 χιλιάρικα οτιδήποτε» έλεγε τότε ο ποδοσφαιριστής.
Scott Heppell via Reuters

Εχει βγάλει εκατομμύρια από το ποδόσφαιρο. Κι όμως, ο Ντάνιελ Στάριτζ τσιγκουνεύτηκε να δώσει το ποσό των 30.000 δολαρίων (26.500 ευρώ) το οποίο ο ίδιος είχε ορίσει ως αμοιβή για όποιον έβρισκε το σκύλο του.

Οταν το κατά τα άλλα αγαπημένο του κατοικίδιο βρέθηκε, ωστόσο, και του παραδόθηκε, εκείνος έκανε την... πάπια.

O πρώην επιθετικός των Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Λίβερπουλ, ο οποίος τώρα αγωνίζεται στην Αυστραλία με τη φανέλα της Perth Glory, διατάχθηκε εν τέλει από το δικαστήριο να πληρώσει το ποσό αυτό στον άνδρα που βρήκε το αγνοούμενο τετράποδο

Το γλυκύτατο Πομεράνιαν, που ακούει στο όνομα Λούτσι, κλάπηκε από σπίτι που διέμενε στο Λος Αντζελες το 2019 και ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε δημόσια την συγκεκριμένη αμοιβή για όποιον το έβρισκε.

Ο Φόστερ Ουάσινγκτον, ένας ράπερ γνωστός ως Killa Fame, είπε ότι το εντόπισε και ήρθε σε επαφή μαζί του, προκειμένου να επανενώσει το κατοικίδιο με τον ιδιοκτήτη του.

Αλλά λέει ότι αλλά δεν πληρώθηκε ποτέ. Ετσι προσέφυγε σε δικαστήριο του Λος Αντζελες που απεφάνθη υπέρ του.

Ο δικαστής Κέρτις Κιν διέταξε τον Στάριτζ να δώσει τα χρωστούμενα συν 85 δολάρια για τα δικαστικά έξοδα του ράπερ.

«Ας ελπίσουμε ότι θα πληρώσει και δεν θα προσπαθήσει να ασκήσει έφεση», είπε ο ενάγων.

«Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό, παλεύω με αυτήν την υπόθεση για πάνω από ένα χρόνο, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει τελειώσει. Οταν βρήκαμε το σκυλί, νόμιζα ότι η ζωή μου θα ήταν καλύτερη» εξήγησε.

Ο πρώην Αγγλος διεθνής, ο οποίος είναι 32 ετών τώρα, είχε δημοσιεύσει βίντεο με ζημιές στο σπίτι του στο Δυτικό Χόλιγουντ και εικόνες από τρεις κουκουλοφόρους το 2019 όταν ο Λούτσι είχε εξαφανιστεί.

«Θα πληρώσουμε τα πάντα για τον σκύλο», έλεγε. «Οποιος μου φέρει τον σκύλο πίσω, θα δώσω 20, 30 χιλιάρικα οτιδήποτε».

Ο ποδοσφαιριστής επανενώθηκε με τον σκύλο του δύο μέρες αργότερα, αφού ο Ουάσιγκτον δημοσίευσε εικόνες από τον λογαριασμό του στο Twitter, ρωτώντας: «Είναι αυτός ο Λούτσι;»

Twitter

Μετά την επιστροφή του αγνοούμενου πομεράνιαν, ο Στάριτζ είχε πει ότι ήταν «τόσο ευγνώμων» στους ανθρώπους που «ευαισθητοποιήθηκαν», αλλά δεν ανέφερε το παραμικρό σχετικά με την πληρωμή της αμοιβής.

(με πληροφορίες από BBC)

Popular in the Community