ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
15/05/2019 17:04 EEST

Ντίσνεϊ: Εξαγοράζει και τη Hulu

Η πλατφόρμα streaming ανήκει πλέον στο δυναμικό της δημοφιλούς εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών.

Drew Angerer via Getty Images

Μετά την εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών παραγωγών 21st Century Fox, η Ντίσνεϊ προχώρησε σε μια νέα εξαγορά, αυτή της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming, Hulu.

Ο διευθυντής της Ντίσνεϊ, Ρόμπερτ Ιγκερ ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η Hulu ανήκει πλέον στο δυναμικό της εταιρείας και μάλιστα έχει τον πλήρη έλεγχο όσον αφορά τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που διαθέτει η διαδικτυακή πλατφόρμα. Η Ντίσνεϊ υπέγραψε μια συμφωνία με την εταιρεία παροχής συνδρομητικών καναλιών Comcast - στην οποία ανήκε η Hulu - για να εξαγοράσει το 33% των μετοχών της πλατφόρμας streaming. Αυτή η κίνηση δεν θα γίνει πριν το 2024.

Αυτή η λίγο περίεργη συμφωνία επαληθεύει την αλλαγή των streaming βίντεο τα τελευταία χρόνια. Τώρα η Hulu είναι αποκλειστικά προϊόν της Ντίσνεϊ. «Η Hulu εκπροσωπεύει την τηλεόραση στα καλύτερά της», είπε ο διευθυντής της Ντίσνεϊ Μπομπ Ιγκερ σε ανακοίνωσή του, προσθέτωντας ότι η εταιρεία μπορεί πλέον να εντάξει τη Hulu στα σχέδιά της με έναν τρόπο που κάνει την υπηρεσία «ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και σπουδαίας αξίας για τους καταναλωτές».

 

Πηγή: Vulture 

 

Sponsored Post