Ο Alec Baldwin παρακαλάει τη Melania Trump να «βγει στο φως» και να εμφανιστεί μαζί του στο Saturday Night Live

Στον απόηχο της αντιπαράθεσης που ξέσπασε με το επίμαχο μήνυμα στο πανωφόρι της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Melania Trump, ο ηθοποιός Alec Baldwin την προσκάλεσε στο δημοφιλές σόου της αμερικανικής τηλεόρασης, «Saturday Night Live».

Η επίσκεψη της Melania στο κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων στο Τέξας επισκιάστηκε από το ελαφρύ πανωφόρι που φορούσε, στην πλάτη του οποίου ήταν γραμμένο, με μεγάλα λευκά γράμματα, το σύνθημα,«Εμένα δεν με νοιάζει, εσένα;».

Ο ηθοποιός με μήνυμά του στο Twitter κάλεσε την Melania «Να βγει στο φως» συμμετέχοντας στο SNL μαζί του, ενώ εκείνος θα υποδύεται τον σύζυγό της, Donald Trump.

Μάλιστα μαζί με το tweet ανάρτησε και φωτογραφία του μαζί με τη Μελάνια Τραμπ από πάρτι μετά την απονομή των Χρυσών Σφαιρών, το 2007.

«Θα σε καλωσορίσουμε ως ηρωίδα με τρόπους που ποτέ δεν έχεις φανταστεί. Και μετά κάνε μαζί μου το SNL Με εκτίμηση, Alec».

Η εκπρόσωπός της Πρώτη Κυρίας των ΗΠΑ διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε κανένα «κρυφό μήνυμα» στο πανωφόρι, όμως ο σύζυγός της, ο πρόεδρος Trump, υποστήριξε ότι η πρώτη κυρία ήθελε να καταγγείλει τις «ψευδείς ειδήσεις».

Η Stephanie Grisham τόνισε: «Είναι απλώς ένα πανωφόρι (...) Μετά τη σημερινή σημαντική επίσκεψη στο Τέξας, ελπίζω ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν θα επικεντρωθούν στην γκαρνταρόμπα της».

Σε νέα δήλωσή της η εκπρόσωπος της Melania σχολίασε την πρόσκληση του Baldwin υποστηρίζοντας ότι ο ηθοποιός «μπορεί να είναι ερωτευμένος με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Αυτό φθάνει στα όρια της εμμονής» υπογράμμισε η Grisham.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)