Ο Billy Bob Thornton αποκαλύπτει: Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που χωρίσαμε με την Angelina

Η Angelina Jolie και ο Billy Bob Thornton μπορεί να είχαν τις διαφορές τους (όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι τους χώριζαν 20 χρόνια στην ηλικία), αλλά το πρώην ζευγάρι του Hollywood ήταν το αγαπημένο των δημοσιογράφων, κυρίως στις αρχές της σχέσης του το 1999.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν ένα χρόνο μετά από τότε που άρχισαν να βγαίνουν και ήταν γνωστοί για τις εκκεντρικές εμφανίσεις και απαιτήσεις τους, όπως αυτή με τα κρεμαστά φιαλίδια με το αίμα του καθενός στο λαιμό τους, ή για το δωμάτιο με ηχομόνωση που ζήτησαν καθώς το σεξ τους ήταν άγριο και θορυβώδες.

Επιπλέον, είχαν χαρίσει ο ένας τον άλλον επιτύμβιους λίθους, ως ένδειξη ότι θα παραμείνουν για πάντα μαζί. Όμως το 2003, το ζευγάρι χώρισε και μετά από τόσα χρόνια, ο Thornton μίλησε δημόσια για το λόγο που έκανε το ζευγάρι να πάρουν χωριστούς δρόμους.

«Θυμάμαι τις στιγμές που περάσαμε μαζί και ήταν τέλειες», είπε ο Thornton. «Απλώς είχαμε διαφορετικά γούστα και τρόπους ζωής. Το δικό της στυλ είναι να γνωρίζει ανθρώπους από όλο τον κόσμο, ενώ εγώ έχω αγοραφοβία. Οπότε αυτός είναι ο λόγος που δεν είμαστε ακόμα μαζί, λόγω της διαφορετικής ζωής που θέλαμε να έχουμε».

Τέλος, ο Thornton αποκάλυψε ότι η φήμη περί φιαλιδίων με αίμα του καθενός, ήταν μια μεγάλη υπερβολή.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.