ΔΙΕΘΝΕΣ
12/02/2018 20:14 EET | Updated 12/02/2018 20:15 EET

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν ένιωσε την ανάγκη να μας ενημερώσει ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι άρρωστος αλλά εξακολουθεί να εργάζεται

Για κάποιο λόγο ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ένιωσε την ανάγκη να μας ενημερώσει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κρυολόγησε. Όμως, επειδή είναι ο Πούτιν, θα συνεχίσει να εργάζεται. 

Και φυσικά δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον Ρώσο πρόεδρο που έχει καλλιεργήσει χρόνια τώρα το προφίλ του macho και σκληρού άνδρα. Μόλις πριν λίγες ημέρες, στα Θεοφάνια,  αψήφησε τις εξαιρετικά χαμηλές χειμωνιάτικες θερμοκρασίες και βούτηξε στα παγωμένα νερά της λίμνης Σελίγκερ, βόρεια της Μόσχας (έχουμε βάσιμες υποψίες ότι εκεί την άρπαξε). 

Sputnik Photo Agency / Reuters

«Ζητώ συγνώμη, έχω χάσει λίγο τη φωνή μου», απολογήθηκε ο ίδιος για την πεσμένη του φωνή, σε συνάντηση που είχε με τους νικητές του Εθνικού Διαγωνισμού «Οι ηγέτες της Ρωσίας».

Και ενώ ο Πούτιν παραμένει στις καρδιές μας ως ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει τα πάντα, να θυμίσουμε ότι εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο συνεχίζουν να πηγαίνουν στις δουλειές τους, αν και άρρωστοι, γιατί πολύ απλά δεν έχουν άλλη επιλογή. 

Προτείνουμε λοιπόν, προς τιμήν του, να καθιερώσουμε την φράση «έπαθα Πούτιν» κάθε φορά που μας συμβαίνει αυτό.