«Είμαι ερωτευμένος!». Ο Elton John θυμάται τη στιγμή που ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε τον έρωτά του

Μίλησε επίσης για το ότι δεν έχει λάβει προσκλητήριο γάμου, αλλά και για τη σχέση του με την πριγκίπισσα Diana

Ο Elton John έμαθε για τον έρωτα του πρίγκιπα Harry πέρυσι, όταν ήταν μαζί σε ένα συνέδριο στην Ιταλία.

«Περάσαμε λίγο χρόνο μαζί σε ένα συνέδριο της Google στη Σικελία πέρυσι το καλοκαίρι και μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν φουλ ερωτευμένος», είπε ο 70χρονος τραγουδιστής, που είναι παλιός φίλος της βασιλικής οικογένειας, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Lorraine του βρετανικού καναλιού ITV.

«Δεν συζητήσαμε τίποτε προσωπικά, αλλά πράγματι είπε ”Είμαι ερωτευμένος” και θυμάμαι που σκέφτηκα ”Να′ σαι καλά”».

Ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William, αμφότεροι «δείχνουν εκστασιασμένοι και, όπως και να ’χει, έτσι χαρούμενους θες τους ανθρώπους γύρω σου», είπε ο τραγουδιστής.

Όταν ρωτήθηκε αν θα τραγουδήσει στο γάμο, ήταν διστακτικός και είπε ότι θα δίνει παραστάσεις στο Λας Βέγκας εκείνη την περίοδο, άρα δεν ήταν σίγουρος. Πρόσθεσε δε, ότι ακόμη δεν έχει λάβει πρόσκληση για το γάμο.

«Θα ήθελα πολύ να παραβρεθώ», είπε χαρακτηριστικά, «γιατί τον αγαπώ πολύ. Δουλεύουμε πολύ στενά για ζητήματα που σχετίζονται με το AIDS. Έχω αδυναμία και στα δύο παιδιά λόγω της μητέρας τους. Είναι καλό παιδί, είναι σωστός μέσα του και το μόνο που θες είναι να είναι ευτυχισμένος».

Αναφορικά με την πριγκίπισσα Diana, είπε, «Την αγαπούσα γιατί έκανε τόσα για το AIDS και ήταν πολύ καλή μου φίλη. Είχαμε μια διαφωνία, αλλά τα βρήκαμε στο τέλος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε, «Ήταν ένα συγκλονιστικό καλοκαίρι. Ο Gianni Versace είχε δολοφονηθεί και μετά με κάλεσε η Diana και τα ξαναβρήκαμε. Και έξι εβδομάδες αργότερα, είναι νεκρή. Απλώς δεν μπορούσα να καταλάβω τι συμβαίνει».

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στη HuffPost και αποδόθηκε στα Ελληνικά.