Ο Weinstein ζήτησε συγνώμη από τις Lawrence και Streep που προσπάθησε να εκβιάσει τον καλό τους λόγο

Ο Harvey Weinstein ζήτησε συγνώμη από τις J. Lawrence και M. Streep που προσπάθησε να εκβιάσει τον καλό τους λόγο

Αυτή την εβδομάδα, σε μια προσπάθειά του να διαγραφεί μια αγωγή εναντίον του, ο Harvey Weinstein κατέθεσε έγγραφα οπού προσπαθούσε να αντικρούσει τις κατηγορίες εις βάρος του, χρησιμοποιώντας θετικά λόγια που είχαν πει για αυτόν η Jennifer Lawrence και η Meryl Streep.

Καθώς, όμως, είχαν απομονωθεί τα λόγια τους από το γενικότερο πλαίσιο των όσων είπαν, έμοιαζε σαν να τον υπερασπίζονταν για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης, και γι′ αυτό αμφότερες κατήγγειλαν την κατάφωρα απελπισμένη τακτική του. Η Streep, μάλιστα, εξέδωσε μια δήλωση αποκαλώντας την κίνησή του, «απελπισμένη και χειριστική».

Όσα φέρνει ο χρόνος... H διάσημη selfie από τα Όσκαρ του 2014. Αριστερά η Jennifer Lawrence και η Meryl Streep, πίσω ο Kevin Spacey και ο Brad με την Angelina.
Handout via Getty Images
Όσα φέρνει ο χρόνος... H διάσημη selfie από τα Όσκαρ του 2014. Αριστερά η Jennifer Lawrence και η Meryl Streep, πίσω ο Kevin Spacey και ο Brad με την Angelina.

Τώρα, οι εκπρόσωποι του Weinstein απάντησαν με μια τρόπων τινά συγνώμη, λέγοντας ότι «αναγνωρίζει την αξιόλογη συνεισφορά της Meryl Streep και της Jennifer Lawrence στη συζήτηση» και ότι ζητά συγνώμη που τις κατονόμασε στην υπεράσπισή του.

Η δήλωσή του συνεχίζει λέγοντας ότι «συμβουλεύτηκε την ομάδα του ώστε εφεξής να μην συμπεριλαμβάνει συγκεκριμένα ονόματα παλαιότερων συνεργατών του και να αποφεύγει να κατονομάζει άλλους, ακόμη κι αν είναι δημόσια η δήλωσή τους».

Και η κατρακύλα συνεχίζεται...

Προτείνετε μια διόρθωση