ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20/10/2018 08:58 EEST

O Καμμένος γράφει στο Twitter περί χρηματισμούς βουλευτών στην πΓΔΜ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων του δίνει τη απάντηση

SOOC

Τη στιγμή που ο έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας χαιρετίζει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων με την πλειοψηφία των 2/3 να λένε «ναι» στην πρόταση για συνταγματικές αλλαγές στο πλαίσιο της Συμφωνίας των Πρεσπών, κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος ακολουθεί μια τελείως διαφορετική γραμμή. 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, εμφανίζεται να υπονοεί βουλευτές που υπερψήφισαν την πρόταση χρηματίστηκαν, υιοθετώντας ουσιαστικά την «γραμμή» της αντιπολίτευσης στην πΓΔΜ που έχει καταγγείλει απόπειρες χρηματισμού βουλευτών. 

Τώρα λοιπόν ο κ.Καμμένος γράφει στο Twitter: «Ποιος θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της Δημοκρατίας όποιος δεν ψηφίζει κατά τις εντολές θα προφυλακίζεται και όποιος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000 ευρώ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι». 

Στην ανάρτησή του όμως αντέδρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της πΓΔΜ και μάλιστα με έντονο ύφος, κάνοντας λόγο για fake news. «Αγαπητέ κε Καμμένε, παρακαλώ ενημερωθείτε πως μοιραστήκατε ψευδείς ειδήσεις που έχουν ήδη διαψευστεί από την κυβέρνησή μας. Στο πνεύμα της Δημοκρατίας και της καλής διπλωματίας ας εργαστούμε για την φιλία μεταξύ των χωρών μας».  

Sponsored Post