ΔΙΕΘΝΕΣ
22/12/2017 12:39 EET

O Mόγλης στην πραγματική ζωή. Ένα αγοράκι δύο ετών έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με δεκάδες μαϊμούδες

PHILIPP VON DITFURTH via Getty Images

Είναι μόλις δύο ετών, γλυκύτατος και θα μπορούσε να είναι ένας σύγχρονος Μόγλης. Κι αυτό γιατί περνά ώρες στο δάσος «συνομιλώντας» με δεκάδες μαϊμούδες, οι οποίες μάλιστα δείχνουν να συμπαθούν πολύ το μικρό αγοράκι.

Την ασυνήθιστη φιλία του μικρού Samarth Bangari με τα ζώα ανακάλυψε ο θείος του, Barama Reddy όταν είδε το παιδί να παίζει με τα όμορφα θηλαστικά στο χωριό του στη νότια Ινδία. Ο Reddy δήλωσε πως είναι παράξενο που τα ζώα αντέδρασαν έτσι. Ο ίδιος τονίζει πως αρχικά νόμισε ότι οι μαϊμούδες είχαν επιτεθεί στο παιδί ενώ οι γονείς του εργάζονταν σε ένα αγρόκτημα εκεί γύρω.

Σύντομα όμως συνειδητοποίησε την όμορφη σχέση που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους. Το παιδάκι μάλιστα φαίνεται πως μοιράστηκε το φαγητό του με τους νέους του φίλους.

Να σημειωθεί πως τα ζώα επιστρέφουν κάθε μέρα στο ίδιο σημείο προκειμένου να επισκεφτούν και να παίξουν με το μικρό Samarth.

«Οι μαϊμούδες έρχονται κάθε μέρα. Γύρω στην ίδια ώρα μας επισκέπτονται. Ακόμα κι αν το παιδί κοιμάται, τον ξυπνούν με τη φασαρία που κάνουν. Πρόκειται ειλικρινά για μια μοναδική σχέση», τονίζει ο θείος του, σύμφωνα με τη Daily Mail.

 

Sponsored Post