ΔΙΕΘΝΕΣ
05/09/2021 19:15 EEST

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ συμβουλεύει τον Στέφανο Τσιτσιπά για το toilet break

Για το πως θα αλλάξει το κλίμα σε βάρος του με το κοινό, αν και όπως τόνισε, αμφιβάλει αν θα το λάβει υπόψη του ο Στέφανος.

KENA BETANCUR via Getty Images
Greece's Stefanos Tsitsipas walks to the other side of the court during his 2021 US Open Tennis tournament men's singles third round match against Spain's Carlos Alcaraz at the USTA Billie Jean King National Tennis Center in New York, on September 3, 2021. (Photo by Kena Betancur / AFP) (Photo by KENA BETANCUR/AFP via Getty Images)

Μετά τα όσα έχουν συμβεί και έχουν ειπωθεί για το περιβόητο πλέον toilet break, του Στέφανου Τσιτσιπά, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, που είναι γνωστός για τα ξεσπάσματά του κατά καιρούς στην διάρκεια αγώνων, έδωσε συμβουλή στον Έλληνα τενίστα.

Αυτή αφορούσε το πως θα αλλάξει το κλίμα σε βάρος του με το κοινό, αν και όπως τόνισε αμφιβάλει αν θα το λάβει υπόψη του ο Στέφανος.

«Όλοι χρειαζόμαστε να βγούμε λίγο έξω για να αλλάξουμε. Κάποιος μπορεί να κάνει 5 λεπτά, άλλος 6 και άλλος 8. Έγινε αυτό που έγινε στον αγώνα του με τον Μάρεϊ, αποδοκιμάστηκε, τουλάχιστο μη βγεις ξανά εκτός γηπέδου για 8 λεπτά, μετά από αυτό. Αν θυμάστε το 2019 έκανα ένα λάθος, δεν συνέχισα όμως να το κάνω σε κάθε αγώνα μου.

Αν το έκανα το κοινό δεν θα άλλαζε στάση. Αυτή είναι η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω. Έχει τη δική του ζωή, όμως και πιθανότατα δεν θα ακούσει τη συμβουλή μου».

Να θυμίσουμε ότι το 2019 στο ίδιο τουρνουά ο Μεντβέντεφ δεχόταν τις αποδοκιμασίες του κοινού, όταν στο ματς με τον Φελιτσιάνο Λόπεζ, στον τρίτο γύρο, τράβηξε με δύναμη την πετσέτα από ένα παιδί που κρατούσε την πετσέτα του. Στα υπόλοιπα ματς το κοινό τον αποδοκίμαζε, όμως την επόμενη χρονιά αντέστρεψε το κλίμα με την συμπεριφορά του.