ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15/08/2018 18:56 EEST | Updated 15/08/2018 19:12 EEST

Ο πατέρας αγνοεί την κόρη του για να μιλήσει στο κινητό κι εκείνη παίρνει την καλύτερη εκδίκηση

😭😭😭

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on

Τα παιδιά θέλουν να περνούν χρόνο με τους γονείς τους, πόσο μάλλον στις καλοκαιρινές διακοπές τους. Τι γίνεται όμως όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν κολλημένους τους γονείς πάνω από τα τηλέφωνά τους, αγνοώντας τα παιδικά κελεύσματα για λίγο χρόνο μαζί; Αυτή η τετράχρονη έχει τη λύση.

Η Αλίσα βρίσκεται στο γιοτ μαζί με τον πατέρα της Τιμάτι που τυγχάνει να είναι γνωστός στη Ρωσία. Είναι τραγουδιστής της ραπ μουσικής. Εκεί που ατενίζει τα κύματα της θάλασσας η μικρή, ξαφνικά βλέπει ότι ο πατέρας της την αγνοεί μιλώντας στο τηλέφωνο. Του μιλά, αλλά η αντίδραση του πατέρα ήταν «σε λίγο». Για την μικρή, όμως, δεν υπήρχε «σε λίγο». Απαίτησε την προσοχή του πατέρα και προσπάθησε να την διεκδικήσει. Και τα κατάφερε.

Χωρίς δεύτερη σκέψη αρπάζει το κινητό από τα χέρια του πατέρα, την ώρα που αυτός μιλά στο τηλέφωνο, και το πετά στη θάλασσα. Χωρίς ίχνος ενοχής, τόσο απλά. Ευτυχώς, ο πατέρας ήταν ψύχραιμος. Δεν έδειξε να αντιδρά. Μάλιστα δημοσίευσε και το βίντεο που τράβηξε η σύντροφός του.

Ελπίζουμε δύο πράγματα. Πρώτον, να μην ήταν στημένο, γιατί το βίντεο έχει διδακτικό χαρακτήρα και δεύτερον να είχε εγγύηση το κινητό, γιατί αλλιώς ο Τίματι θα έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Αυτό το βίντεο είναι ένα γερό μάθημα προς τους γονείς. Μην αμελείτε τα παιδιά σας. Να βρίσκετε χρόνο για αυτά, ακόμα και όταν το πρόγραμμα είναι βεβαρημένο.

Δεν γνωρίζουμε αν η μικρή τιμωρήθηκε για την πράξη της, πάντως κέρδισε τις καρδιές μας.

 

*Το κείμενο αρχικά δημοσιεύτηκε στη γερμανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά 

Sponsored Post