Ο πατέρας της Meghan Markle μιλάει δημόσια για την απουσία του στον βασιλικό γάμο-και ευχαριστεί τον Κάρολο που τη συνόδευσε

Ο Thomas Markle, ο πατέρας της Meghan, συζύγου του βρετανού πρίγκιπα Χάρι, εξέφρασε τη λύπη του που δεν ήταν καλά στην υγεία του ώστε να συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία στον γάμο της, αλλά δήλωσε ευχαριστημένος που μπόρεσε να τον «αντικαταστήσει» ο πατέρας του γαμπρού, ο πρίγκιπας Κάρολος.

Ο Markle επρόκειτο να παραδώσει την κόρη του στον γαμπρό, αλλά έπειτα από μια σειρά από, πολλές φορές, αντιφατικές δηλώσεις του σε αμερικανικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, τελικά δεν παρέστη, καθώς χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά.

Όπως είπε ο Markle στην εκπομπή του βρετανικού τηλεοπτικού καναλιού ITV «Good Morning Britain», λυπήθηκε που έχασε την τελετή αλλά είναι περήφανος και ευγνώμων προς τον μεγαλύτερο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον Κάρολο, που την συνόδευσε στη θέση του.

«Ήταν δύσκολο για εμένα να παρακολουθώ την τελετή, καθώς δεν βρισκόμουν εκεί, αλλά την ίδια στιγμή έβλεπα την κόρη μου να την παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος. Πώς θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος αντικαταστάτης από τον Κάρολο; Απλά μακάρι να ήταν το χέρι μου που κρατούσε την κόρη μου. Ήταν όμως υπέροχος μαζί τους».

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)