Ο πατέρας του γαμπρού ήταν πολύ άρρωστος για να πάει στον γάμο. Η σύζυγός του είχε τη τέλεια λύση

Irina_Timokhina via Getty Images

Και ποιος γονιός δεν ονειρεύεται τον γάμο των παιδιών του; Όλοι ανυπομονούν για αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, η υγεία του Φρίκι Γκρόμπελαρ από τη Νότια Αφρική δεν του επέτρεπε να παραστεί στην πιο ευτυχισμένη ημέρα του γιου του. Ήταν κατάκοιτος στο κρεβάτι. Ωστόσο, η λύση βρέθηκε από εκεί που δεν το περίμεναν.

Ο 62χρονος πάσχει από τη Νόσο του Κινητικού Νευρώνα, γνωστή και ως αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση. Όσο και να ήθελε δεν μπορούσε να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει στην εκκλησία. Μονίμως τον φροντίζουν νοσοκόμες. Η γυναίκα του, όμως, δεν ήθελε να λείπει ο σύζυγός του. Και τα κατάφερε καλώντας μια ιδιωτική υπηρεσία εξυπηρέτησης ανθρώπων με κινητικά προβλήματα, το ER24.

Εκείνοι προθυμοποιήθηκαν όχι μόνο να του προσφέρουν ασθενοφόρο και να τον μεταφέρουν στην τέλεση του Μυστηρίου, αλλά και να τον προσέχουν όλη την υπόλοιπη ημέρα. Η υπόσχεσή του έγινε πράξη.

«Δεν υπήρχε καλεσμένος που να μην έκλαψε στην εκκλησία, ιδιαίτερα ο γαμπρός που ήθελε πάρα πολύ τον πατέρα του στον γάμο του» αναφέρει ο διευθυντής της ιδιωτικής υπηρεσίας Τζόαν Πρίσλο.

Ο Φρίκι φορώντας ένα ροζ πουκάμισο δεν σταμάτησε να είναι χαμογελαστός καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο γιος του δεν μπορούσε να περιγράψει την ευτυχία σου.

Αυτή η ιστορία μας δείχνει πως τα πάντα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αρκεί να υπάρχουν δίπλα μας άνθρωποι που μπορεί να το πιστέψουν αυτό, εκτός από τον εαυτό μας.

*Το κείμενο αρχικά δημοσιεύτηκε στη γερμανική HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά