ΔΙΕΘΝΕΣ
09/07/2020 07:14 EEST

Γιατί ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ψηφίζει Τζο Μπάιντεν στις εκλογές του Νοεμβρίου

«Άλλα τέσσερα χρόνια με τον Τραμπ και θα καταστραφεί η χώρα μας οριστικά».

Ο ηθοποιός Ρόμπερντ Ρέντφορντ ξεκαθάρισε πως στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου θα ψηφίσει τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος, Τζο Μπάιντεν.

Το 2016,ο Ντόναλντ Τραμπ, διαστρέβλωσε τα λόγια του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, εμφανίζοντας τον ως υποστηρικτή του. Την Τετάρτη, 8 Ιουλίου με άρθρο του στο CNN, ο Ρέντφορντ, κατέστησε σαφές πως θα ψηφίσει τον Τζο Μπάιντεν.

«Άλλα τέσσερα χρόνια μ′ αυτόν και θα καταστραφεί η χώρα μας οριστικά».

Και συνέχισε λέγοντας πως, «Στον παγκόσμιο χάρτη οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν χάσει την κυριαρχία τους και την ηγετική τους φυσιογνωμία, ενώ στο εσωτερικό ο Τραμπ κατάφερε να φέρει στην επιφάνεια κάθετι αρνητικό υπάρχει». 

Στην συνέχεια του άρθρου του ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ έκανε αναφορά στον Τζο Μπάιντεν κάνοντας λόγο για έναν πολιτικό που «θα φέρει πίσω στον Λευκό Οίκο ενότητα, κατανόηση, εμπειρία και ευφυΐα». Ενώ δεν δίστασε να πει πως «ο Τζο Μπάιντεν υπάρχει για να γίνει υπηρετήσει τον ρόλο του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών».

«Ο Μπάιντεν ηγείται με την καρδιά του. Και δεν εννοώ πως το κάνει με απαλό και συναισθηματικό τρόπο », πρόσθεσε ο Ρέντφορντ. «Μιλώ για μια δυνατή συμπόνια - το είδος που τον τρέφει, που τον οδηγεί να πολεμήσει ενάντια στη φυλετική, κοινωνική και οικονομική αδικία, που δεν θα τον αφήσει να χαλαρώσει όσο οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσκολίες».

Να σημειωθεί πως ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ έχει ασκήσει δριμεία κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ για τον τρόπο που χειρίζεται την πανδημία του κορωνοϊού.

Sponsoed Post