ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/04/2018 12:11 EEST

Ο Στέφανος Χίος είχε άδεια οπλοφορίας. Καταζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. για πυροβολισμό

Eurokinissi

Νόμιμη άδεια οπλοφορίας διαθέτει ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, ο οποίος μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα θα αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου για τον πυροβολισμό που έριξε έξω από τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» στην οδό Δοϊράνης στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο Χίος διαθέτει άδεια οπλοφορίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κινηθούν οι διαδικασίες για την ανάκλησή της. Ο Στέφανος Χίος κατηγορείται ότι το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης πυροβόλησε στο έδαφος για εκφοβισμό, όταν έφτασε στα γραφεία της εφημερίδας του δικαστικός επιμελητής για να του επιδώσει εξώδικο από πρόσωπο που είχε θιχτεί από δημοσίευμα του εντύπου. Η σφαίρα ευτυχώς δεν προκάλεσε κάποιο τραυματισμό.

Μετά το περιστατικό ο Χίος τράπηκε σε φυγή με τους αστυνομικούς να μην καταφέρνουν να τον εντοπίσουν. Το αυτόφωρο λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα.

Χίος: «Με ψάχνουν τα μπατσάκια»

Στο μεταξύ, στην ιστοσελίδα «Μακελειό» αναρτήθηκε μήνυμα του Στέφανου Χίου για το περιστατικό, στο οποίο αναφέρεται:

«Τι εγινε ρε παιδιά; Πάλι με ψάχνουν τα μπατσακια του Τόσκα κατά εκατοντάδες την ώρα που οφείλουν να αναζητούν τους εγκληματίες που τραυμάτισαν άνανδρα τον Αλέξανδρο Σταματιάδη  και χαροπαλεύει Άγιες μέρες του Πάσχα! Ντροπή σας!  Θα σας κρίνει ο Θεός κ ο λαός! Τμήμα ανθρωποκτονιών, Προστασία πολιτεύματος, Ασφάλεια, Δίας, Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών. Όλοι μαζί σε πολιορκία στην εφημερίδα μας για να μην βγει η αυριανή έκδοση. Θα λογαριαστούμε με όλους».

Sponsored Post