Ο Tom Hanks λέει στους νέους άντρες: «Δουλέψτε για γυναίκες!»

O Tom Hanks με τη σύζυγό του, Rita Wilson, στην πρεμιέρα της ταινίας «The Post» στην πόλη της Ουάσινγκτον. 
O Tom Hanks με τη σύζυγό του, Rita Wilson, στην πρεμιέρα της ταινίας «The Post» στην πόλη της Ουάσινγκτον. 

Όλοι οι νέοι άντρες που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους, σε οποιονδήποτε χώρο, θα πρέπει να εργαστούν υπό τις εντολές ισχυρών γυναικών, δήλωσε ο ηθοποιός Tom Hanks.

Τις σκέψεις αυτές μοιράστηκε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Washington Post κατά την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «The Post», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Meryl Streep.

Στο πλαίσιο του κινήματος #MeToo, ο Χανκς ρωτήθηκε τι θα συμβούλευε τους νέους άντρες. «Είναι θέμα αξιοκρατίας και δεν έχει να κάνει με το φύλο», είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει κάθε νέος άντρας που εισέρχεται σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας είναι να εργαστεί για μία ισχυρή, δίκαιη, απαιτητική, καθοδηγητική γυναίκα αφεντικό».

«Εγώ στάθηκα τυχερός, το έζησα αυτό. Το έζησα με την Πένι Μάρσαλ (Big), τη Νόρα Έφρον (Άγρυπνος στο Σιάτλ, You’ve got mail), την Έιμι Πασκάλ (The Post) και την Στέισι Σνάιντερ. Έχω δουλέψει για πολλές γυναίκες που δεν ήταν καθόλου ελαστικές απέναντί μου και περίμεναν το καλύτερο από μένα», είπε χαρακτηριστικά.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)