ΔΙΕΘΝΕΣ
06/02/2020 10:29 EET

Ο Τραμπ αισθάνεται αθάνατος μετά την αθώωση του και μας απειλεί ευθέως μέσω Τwitter

Με ένα κάπως παρανοϊκό βίντεο δείγμα της σεμνότητάς του (not).

Sarah Silbiger via Getty Images

Η αθώωση του Ντόναλντ Τραμπ από τη Γερουσία, την οποία ελέγχει το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων στο οποίο ανήκει- φαίνεται πως έκανε τον πάντα  μετρημένο και γνωστό για την ταπεινότητά του (#not) αμερικανό πρόεδρο να αισθάνεται αθάνατος. 

Αυτό φαίνεται στην ανάρτησή του στο Twitter με την οποία πανηγυρίζει την αθώωσή τους ενώ παράλληλα μας στέλνει και ένα μήνυμα πως δεν πρόκειται ποτέ να απαλλαγούμε από αυτόν (ούτε καν αφού φύγει από τη ζωή) γιατί ο «τραμπισμός» θα ζήσει για πάντα. Φυσικά το έχουμε εκλάβει ως απειλή.

Η ανάρτησή του είναι ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων - το οποίο σίγουρα ήταν έτοιμο εδώ και αρκετό και ο πρόεδρος περίμενε πώς και πώς τη στιγμή που θα πατούσε το κουμπί «tweet» και θα το ανέβαζε στον λογαριασμό του. 

Στο βίντεο βλέπουμε ένα «πειραγμένο» πρωτοσέλιδο του περιοδικού Time στην δεξιά πλευρά του οποίου ξεχωρίζει ο τίτλος «How Trumpism outlasts Trump» (Πώς ο τραμπισμός θα διαρκέσει περισσότερο από τον Τραμπ). 

Παράλληλα βλέπουμε πλακάτ με το όνομα του Τραμπ και χρονολογίες διεξαγωγής εκλογών 2024, 2028, 2032, 2036 κ.ο.κ. μέχρι που κάποια στιγμή φτάνουμε στην φιγούρα που ξεχωρίζει στο βάθος αριστερά.

Φυσικά είναι ο ίδιος ο Τραμπ τον οποίο τον συναντάμε το 2048 να μας αντικρίζει με το κλασσικό πια, ειρωνικό ύφος του. Και ενώ ακούγεται η πασίγνωστη σουίτα Peer Gynt,  No. 1  ( Op. 46, 1875) του Νορβηγού συνθέτη και πιανίστα Ένβαρντ Γκρηγκ, τα χρόνια περνάνε. Και τα πλακάτ με το όνομα του Τραμπ και τις χρονολογίες φτάνουν πια στο 8.000 μ.Χ και πλέον βλέπουμε ένα μεγαλοπρεπές Trump 4EVA δηλαδή Τραμπ για πάντα! (Κοινώς no escape!).

Sponsored Post