ΔΙΕΘΝΕΣ
16/10/2021 08:11 EEST

Ο Τραμπ μοιράζεται δημόσια τις σκέψεις του για τα χρυσά ντους

Με αφορμή το υποτιθεμένο ροζ βίντεο από το Ritz-Carlton της Μόσχας όπου φέρεται να προσέλαβε ιερόδουλες για μια... επίδειξη.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ξέφυγε για τα καλά την Πέμπτη σε ιδιωτική του ομιλία όταν αρνήθηκε ότι απολαμβάνει «χρυσά ντους», τονίζοντας μάλιστα ότι και η πρώην πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ θα συμφωνούσε ότι δεν είναι κάτι που του αρέσει.

«Δε μου αρέσουν τα χρυσά ντους», είπε ο Τραμπ χωρίς δισταγμό σε ιδιωτική του ομιλία σε retreat της Εθνικής Ρεπουμπλικανικής Γερουσιαστικής Επιτροπής, σύμφωνα με την Washington Post. «Ξέρεις και η σπουδαία μας πρώτη κυρία, είπε ”Αυτό και γω δεν ο πιστεύω”».

Ο Τραμπ αναφερόταν σε έναν από τους πιο ακόλαστους ισχυρισμούς που περιέχονται σε φάκελο που συνέταξε ο πρώην Βρετανός κατάσκοπος Christopher Steele: την ύπαρξη του λεγόμενου ροζ βίντεο «πιπί».

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό αυτό, ο Τραμπ, ενώ διέμενε στο Ritz-Carlton της Μόσχας το 2013, προσέλαβε ιερόδουλες για μια... επίδειξη χρυσού ντους στο ίδιο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου είχε μείνει στο παρελθόν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Ο πρώην διευθυντής του FBI, Τζέιμς Κόμι, ο οποίος απολύθηκε από τον Τραμπ, έγραψε στο βιβλίο του ότι ο πρώην πρόεδρος είχε πάθει εμμονή μ′ αυτόν τον ισχυρισμό.

«Είμαι υποχόνδριος», του είπε ο Τραμπ, σύμφωνα με το βιβλίο του Κόμι. «Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω τους ανθρώπους να ουρήσουν ο ένας τον άλλον γύρω μου. Με τίποτα.”

Η υπόνοια ότι ένα τέτοιο ροζ βίντεο μπορεί να καταγράφηκε, υποτίθεται, από τη ρωσική μυστική υπηρεσία-έγινε βορά για σατυρικές εκπομπές όπως το “Saturday Night Live” και “The Daily Show”. Ο οικοδεσπότης του “Late Show” Stephen Colbert νοίκιασε ακόμη και την ίδια σουίτα ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Μόσχα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Τραμπ προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τους διάφορους ισχυρισμούς στον επίμαχο φάκελο, χαρακτηρίζοντάς τους «ψευδείς».

Οι χρήστες του twitter πάντως δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν...