ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/03/2018 11:43 EEST

Ο Τσακαλώτος μίλησε με φόντο ένα γυμνό του Μοντιλιάνι, κάποιοι θίχτηκαν και το twitter έπιασε δουλίτσα

Nikos Libertas / SOOC

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, έδωσε χθες στον Πειραιά μια ομιλία για το πλάνο της Αριστεράς μετά τα μνημόνια. Ωστόσο, το Twitter δεν εστίασε στο περιεχόμενο της ομιλίας του, αλλά σε αυτό που βρισκόταν πίσω από τον ίδιο, δηλαδή μια αντιγραφή του πίνακα του Αμεντέο Μοντιλιάνι, το «Ξαπλωμένο Γυμνό». 

Υπήρξαν, λοιπόν, εκείνοι που θεώρησαν από κάπως «άβολο» έως απαράδεκτο ο υπουργός Οικονομικών να μιλά με φόντο μια γυμνή γυναίκα. Τι κι αν πρόκειται για έργο Τέχνης; Όχι. Δε συνάδει με επίσημη ομιλία υπουργού. Μεταξύ αυτών και ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος κοινοποίησε το εξής στο λογαριασμό του στο twitter: 

Όταν άρχισε να δέχεται επικριτικά σχόλια για την ανάρτησή του, δημοσίευσε το παρακάτω: 

Εμείς που δεν πιστεύουμε ότι χρειάζεται να είσαι συριζοτρολ για να μη θεωρείς κακό να δίνει ομιλίες ο υπουργός μπροστά από ένα έργο Τέχνης με γυμνό, παραθέτουμε μερικά από τα tweets που ανέδειξαν με μπόλικο χιούμορ τη λέξη «Μοντιλιάνι» σε πρώτο trend στο twitter. 

Και κλείνουμε με τα tweets του αγαπημένου λογαριασμού «Ευ. Τσεκελώτου»:

Μια βαθιά πουριτανή κοινωνία πάντα θα σοκάρεται από την ίδια τη φύση, από το γυμνό σώμα, ακόμη κι αν πρόκειται για πίνακα. Αυτό είναι το απόσταγμα της υπόθεσης. 

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post