Αυστραλία: Ο Τσιτσιπάς θα γίνει σουβλάκι

Η υπόσχεση που έδωσε στον Έλληνα τενίστα το αγαπημένο του εστιατόριο στη Μελβούρνη, σε περίπτωση που ο 20χρονος άσος προκριθεί στον επόμενο γύρο του Αυστραλιανό ΟΡΕΝ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να αποκλείσει τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασλβίλι στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού ΟΡΕΝ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, το ελληνικό εστιατόριο «Σταλακτίτες», το οποίο είναι από τα αγαπημένα του Στέφανου Τσιτσιπά, υποσχέθηκαν στον 20χρονο πρωταθλητή ότι σε περίπτωση που αποκλείσει τον Μπασιλασβίλι, θα δώσουν το όνομα του σε ένα σουβλάκι.

Tο συγκεκριμένο ρεστοράν είχε πράξει το ίδιο, σε ένα αρνίσιο σουβλάκι, το 2006 προς τιμήν του Μάρκου Παγδατή, όταν ο τελευταίος είχε φτάσει ως τον τελικό του τουρνουά, όπου και ηττήθηκε από τον Ρότζερ Φέντερερ

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στη Μελβούρνη τόνισε πως «αν ο Στέφανος τα καταφέρει, θα θέλαμε να δώσουμε το όνομά του σε ένα σουβλάκι. Όλοι θέλουν το σουβλάκι τους λίγο διαφορετικό, έτσι θα τον ρωτήσουμε τι του αρέσει και να το προσαρμόσει στα γούστα του».