ΔΙΕΘΝΕΣ
14/01/2021 13:14 EET

Ο Τζεφ Μπρίτζες μοιράζεται καλά νέα για την υγεία του: Γύρισα σπίτι ενθουσιασμένος

Αλλά και το μάντρα του γκουρού του, Ροζέλ Σάικς «Να αγαπάμε».

Noel Vasquez via Getty Images

Ο Τζεφ Μπρίτζες, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο διαγνώστηκε με λέμφωμα, κοινοποίησε στο διαδικτυακό ημερολόγιο με χειρόγραφες σημειώσεις όπου καταγράφει τις σκέψεις και τα συναισθήματα του, καλά νέα για την υγεία του.

Ο 71 ετών Αμερικανός ηθοποιός έγραψε ότι μετά τη θεραπεία «ο όγκος έχει σε μεγάλο βαθμό συρρικνωθεί», προσθέτοντας «γύρισα στο σπίτι ενθουσιασμένος με τα νέα». 

Στο σημείωμα του αναφέρει ακόμη ότι η ενασχόληση του με την τέχνη τον βοήθησε κατά τη διάρκεια της θεραπείας του, ενώ δήλωσε ότι τη δύσκολη αυτή περίοδο ανακάλεσε το μάντρα του γκουρού του, καλλιτέχνη Ροζέλ Σάικς «Να αγαπάμε».  

Πέρα από την υγεία του, ο Μπρίτζες αναφέρεται και στην αιματηρή εισβολή στο Καπιτώλιο των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ, γράφοντας «το να βλέπω τη χώρα μας να επιτίθεται στον εαυτό της, ράγισε την καρδιά μου». 

Στις 14 Δεκεμβρίου 2020, ο Τζεφ Μπρίτζες ανέβασε φωτογραφία στο instagram, στην οποία συνοψίζονταν οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή του, με πρώτη, ότι είχε ξυρίσει το κεφάλι του. 

Δηλώνοντας πριν απ′ όλα «νιώθω καλά», ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, που έδειχνε ταλαιπωρημένος αλλά χαμογελαστός, έγραφε ότι πήρε ένα σκυλάκι, τον Μόντι, τον οποίο κρατούσε αγκαλιά και πως είχε γενέθλια: «Φίλε, έγινα 71 ετών». 

Με πληροφορίες από People