Ο Βασίλης Σπανούλης ανέλαβε προπονητής στο Περιστέρι

Για τα επόμενα δύο χρόνια.
ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT / ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT / ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
Eurokinissi Sports

Είναι πλέον επίσημο. Ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Περιστερίου, αφού πριν από λίγο η ομάδα ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία της για τα επόμενα δύο χρόνια με τον θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής του Περιστερίου ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε: « Είναι μία ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και παράδοση στο μπάσκετ. Μία ομάδα που βγάζει υγεία, έχει όραμα και κίνητρο να πετύχει όμορφα πράγματα στο μέλλον. Κάτι που συμπίπτει με τις δικές μου φιλοδοξίες».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Βασίλη Σπανούλη για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ξεκινάει την προπονητική του καριέρα από τον πάγκο της ομάδας μας, με όραμα, πίστη και διάθεση, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι του συλλόγου μας.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με το Περιστέρι ο Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω τη σταδιοδρομία μου, στο νέο κεφάλαιο αυτό της ζωής μου, με την ομάδα του Περιστερίου. Είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και παράδοση στο μπάσκετ. Μια ομάδα που βγάζει υγεία, έχει όραμα και κίνητρο να πετύχει όμορφα πράγματα στο μέλλον. Κάτι που συμπίπτει με τις δικές μου φιλοδοξίες. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Περιστερίου, τον κ. Κότση, τον κ. Πολέμη και τον κ. Πανταζόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν από την αρχή προς το πρόσωπο μου».