ΔΙΕΘΝΕΣ
24/03/2019 19:15 EET | Updated 24/03/2019 19:16 EET

Ο Γιούρι Γκέλερ ξαναχτυπά: Ζητά μαζική χρήση τηλεπάθειας κατά του Brexit

«Ίσως να έχω αργήσει πολύ...».

Ina Fassbender / Reuters

O διάσημος «μάγος» που λυγίζει κουτάλια με τη δύναμη του μυαλού, Γιούρι Γκέλερ, θέλει λυγίσει τη θέληση της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι κατά του Brexit χρησιμοποιώντας τη μαζική χρήση τηλεπάθειας.

Από το σπίτι του στο Ισραήλ, ο Γκέλερ- που είναι επίσης Βρετανός πολίτης και πρώην κάτοικος της εκλογικής περιφέρειας της Μέι, του Μέιντενχεντ- έγραψε ανοικτή επιστολή προς την πρωθυπουργό προτρέποντάς την να εμποδίσει την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ.

Τώρα θέλει οι Βρετανοί να τον ακολουθήσουν, στέλνοντας δύο φορές την ημέρα «εκρήξεις» τηλεπάθειας με στόχο την επικεφαλής των Συντηρητικών, ελπίζοντας να την εμπνεύσουν να κάνει δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit.

«Ίσως να έχω αργήσει πολύ, αλλά τουλάχιστον βάζω τα δυνατά μου για να χρησιμοποιήσω τις παραφυσικές μου δυνάμεις, επειδή ανησυχώ πολύ πως η Τερέζα Μέι θα εξέλθει από την ΕΕ» είπε ο Γκέλερ στο Reuters.

«Αυτό θα ήταν τραγικό. Θα ήταν καταστροφικό, ειδικά για τους νέους. Θα υπάρξει οικονομικό χάος. Το χαρακτηρίζω καταστροφή, και το νιώθω...πείτε το υπεραισθητική αντίληψη».

Sponsored Post