Οι ηλικιωμένοι χεβιμεταλάδες που πήδηξαν από το παράθυρο για να πάνε στο Φεστιβάλ

Οχι, δεν συνέβη στην Ελλάδα. Συνέβη στο Γουάκεν της Γερμανίας, όπου κάθε χρόνο γίνεται το περίφημο φεστιβαλ Χέβι Μέταλ “Wacken Open Air”. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Deutsche Welle, δύο ηλικιωμένοι τρόφιμοι Γηροκομείου της πόλης κατάφεραν να αποδράσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και βρέθηκαν τα ξημερώματα της επομένης στον χώρο του Φεστιβάλ, ”ελαφρώς ζαλισμένοι” - όπως δήλωσαν οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση.

Το Γηροκομείο ειδοποίησε την Αστυνομία αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η εξαφάνιση των δύο ηλικιωμένων και μετά από αρκετές ώρες έρευνας, στις 3 τα ξημερώματα, οι δύο ”δραπέτες” εντοπίστηκαν στο Φεστιβάλ, το οποίο δεν είχαν καμμία διάθεση να εγκαταλείψουν. Οι αστυνομικοί επιστράτευσαν ένα ταξί και ένα περιπολικό και κατάφεραν να τους συνοδεύσουν πίσω στο Γηροκομείο, παρά τις έντονες αντιρρήσεις τους.

”Είναι προφανές ότι τους άρεσε το Φεστιβάλ” δήλωσε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και η διοίκηση του Γηροκομείου και την επομένη οργάνωσε εκδρομή στο Φεστιβάλ για τους χεβιμεταλάδες υπερήλικες.

Το Wacken Open Air είναι ένα θρυλικό, τετραήμερο Φεστιβάλ Μέταλ, το οποίο
γίνεται εδώ και 29 χρόνια. Ανάμεσα στις φετεινές συμμετοχές ήταν μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Judas Priest, Danzig,Hatebreed, In Flames, Running Wild, Arch Enemy, In Extremo και Eskimo Callboy. To Φεστιβάλ είναι επίσης γνωστό για τις λασπομαχίες του, αλλά ο φετεινός καύσωνας άλλαξε τα δεδομένα και οι αρχές είχαν λάβει μέτρα για πρόληψη πυρκαγιών και υψηλή συγκέντρωση σκόνης.