Οι πάνες που έχουν αγαπήσει οι μαμάδες του Instagram

Κάθε νέα μαμά έχει ανάγκη να νιώθει ότι δεν είναι μόνη στην προσπάθεια να τα κάνει όλα σωστά.
Ποιες είναι οι πάνες που αγαπούν οι πιο γνωστές μαμάδες του Instagram

Χρειάστηκαν λιγότερα από 10 χρόνια για να εισαχθεί η λέξη “Instamom” στο λεξιλόγιο μας και να γίνει λατρεία για τους νέους γονείς και ίσως λίγο περισσότερο για τις νέες μαμάδες.

Κάθε νέα μαμά έχει ανάγκη να νιώθει ότι δεν είναι μόνη στην προσπάθεια να τα κάνει όλα σωστά. Χρειάζεται έμπνευση και συμβουλές από αληθινές και μοντέρνες μαμάδες, που αντιμετωπίζουν την μητρότητα με ευθύνη αλλά και με αισιοδοξία. Από την φροντίδα του μωρού μέχρι και την επιλογή της πάνας, οι Ελληνίδες Instamoms αποτελούν πηγή έμπνευσης και τον οδηγό για τις νέες μητέρες, οι οποίες στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο ενημερώνονται από τις αγαπημένες τους instagrammers για ότι νέο κυκλοφορεί και μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μιας μητέρας πιο εύκολη και πιο όμορφη, και μερικές φορές πιο ξεκούραστη.

H τελευταία λατρεία των Instamoms, όπως η δημοφιλής Instagramer Filio Lou, η πιο νεαρή μαμά του YouTube Δέσποινα Γεωργιάδου, η MforMariza και η μαμά blogger Έλενα Πάκου είναι οι πάνες με χρώμα, μοντέρνα σχέδια και μια αισθητική που διαφοροποιείται από τις συνηθισμένες.

Γιατί οι πάνες Pufies έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ

Όσες τις έχετε δοκιμάσει, θα απαντούσατε ότι ένας από τους βασικούς λόγους είναι ότι είναι οι πιο μοντέρνες και στυλάτες πάνες για παιδιά οι οποίες συνδυάζουν εμφάνιση, άνεση και προστασία για τα μωρά μας.

Όπως μπορείς να δεις, τα σχέδια τους διαφέρουν πολύ από τα συνηθισμένα ενώ είναι τόσο λεπτές που προσφέρουν απίστευτη ελευθερία κινήσεων στο μωρό σου.

Πληρούν όμως όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να σου διασφαλίσουν ότι το μωρό σου δεν διατρέχει κίνδυνο από συγκάματα και ερεθισμούς; Φυσικά και ναι.

Πού θα τις βρεις

Τις Pufies μπορείς να τις παραγγείλεις μόνο online από το e-yup.com. Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των Pufies Trusted Trends, μία συλλογή που έχει σχεδιαστεί για όλες τις μικρές κυρίες και τους μικρούς κυρίους που γεννήθηκαν για να είναι πανέμορφοι, ακριβώς όπως είναι και οι γονείς τους, των Pufies Baby Art, μια συλλογή με παιχνιδιάρικη διάθεση και χαρακτήρες ουδέτερους - ως προς το - φύλο – που απευθύνεται σε όλους τους γονείς, ασχέτως του φύλου των παιδιών τους και τις Pufies Sensitive που στην περίπτωση που το μωράκι σου εκδηλώνει μεγαλύτερη ευαισθησία, με υπέροχα σχέδια που κάνουν την καθημερινότητα μας πιο όμορφη.

Δες το review video της Δέσποινας Γεωργιάδου για τα Pufies ώστε πριν αγοράσεις, να αποκτήσεις μια πιο σφαιρική άποψη!

Που θα βρεις τις πάνες Pufies

Eshop: e-yup.com

Instagram: e_yup.baby