ΔΙΕΘΝΕΣ
13/01/2020 15:54 EET | Updated 13/01/2020 15:55 EET

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι καταγγέλλουν προσβλητική αναφορά των Times για τη σχέση τους

Τι δηλώνουν για το φερόμενο «μπούλινγκ» του Ουίλιαμ στην Μέγκαν.

Anwar Hussein via Getty Images

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της Βρετανίας και ο νεότερος αδελφός του Χάρι κατήγγειλαν δημόσια μια «προσβλητική» αναφορά της εφημερίδας Times για τη σχέση τους, καθώς η βασιλική οικογένεια συναντάται σήμερα για να συζητήσει τους μελλοντικούς ρόλους του Χάρι και της Αμερικανίδας συζύγου του Μέγκαν.

Η εφημερίδα Times έγραψε, επικαλούμενη μη κατονομαζόμενη πηγή, πως ο Χάρι και η Μέγκαν παραιτήθηκαν από ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας εξαιτίας μιας «στάση μπούλινγκ» του Ουίλιαμ, ο οποίος εμφανίζεται να μην υποδέχθηκε ευνοϊκά τη Μέγκαν.

«Παρά τις ξεκάθαρες διαψεύσεις, μια ψευδής ιστορία δημοσιεύεται σήμερα σε μια εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου που κάνει εικασίες για τη σχέση ανάμεσα στον Δούκα του Σάσεξ και τον Δούκα του Κέιμπριτζ», αναφέρεται στη δήλωση που εκδόθηκε από τα γραφεία του Ουίλιαμ και του Χάρι.

«Για δύο αδέλφια που νοιάζονται τόσο βαθιά για τα θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας, η χρήση προκλητικής γλώσσας κατ′ αυτόν τον τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιβλαβής», επισημαίνεται.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ)