ΚΟΙΝΩΝΙΑ
11/10/2018 10:49 EEST | Updated 11/10/2018 12:05 EEST

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες από τη δολοφονία τριών μεταναστριών στο Διδυμότειχο

Alexandros Avramidis / Reuters

Για ένα από τα αγριότερα εγκλήματα που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ, κάνουν λόγο οι αστυνομικοί που ερευνούν την άγρια δολοφονία τριών νεαρών μεταναστριών, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές το μεσημέρι της Τετάρτης σε παραποτάμια περιοχή στο Πραγγί Διδυμότειχου.

Πληροφορίες της HuffPost Greece αναφέρουν ότι από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως το πρώτο θύμα είναι ηλικίας από 15 έως 20 ετών, το δεύτερο από 18 έως 25 ετών και το τρίτο από 20 έως 30 ετών.

Η γυναίκα ηλικίας 20 έως 30 ετών βρέθηκε σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από τα άλλα δύο θύματα και ήταν αυτή που δέχθηκε τις περισσότερες μαχαιριές, ενδεχομένως γιατί έδωσε μάχη με το δολοφόνο της.

Η γυναίκα μεταξύ 18 έως 25 ετών βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα.

Και τα τρία θύματα είναι ασιατικής καταγωγής και φέρουν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Μακροσκοπικά ο ιατροδικαστής έκρινε ότι ο θάνατός τους επήλθε πριν από τρεις έως πέντε ημέρες.

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν δύο μαχαίρια, που εξετάζονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας.

Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ. είναι για άγνωστο λόγο οι άτυχες γυναίκες να ήρθαν σε αντιπαράθεση με το διακινητή τους, ο οποίος τις έφερνε στην Ελλάδα.